Αποκαλύφθηκε το νέο περιεχόμενο του World of Warcraft Shadowlands

Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα
12 Νοεμβρίου 2021 14:50
Αποκαλύφθηκε το νέο περιεχόμενο του World of Warcraft Shadowlands

Η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το νέο 9.2 update του World of Warcraft Shadowlands, το οποίο φέρνει στο δημοφιλές MMO ολοκαίνουργιο περιεχόμενο. Η ονομασία αυτού του update είναι “Eternity’s End” και όπως μεταφέρει η εταιρία, πρόκειται για μία πολύ σημαντική ενημέρωση που αποκαλύπτει νέα πράγματα για την ιστορία του Jailer.

Η Blizzard μίλησε για τη νέα περιοχή που ονομάζεται “Zereth Mortis”, το σπίτι των First Ones, των μυστηριωδών αρχιτεκτόνων που είναι αίτιοι για όλα τα afterlives τους Shadowlands. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το νέο raid που ονομάζεται Sepulcher of the First Ones, που καλείστε να έρθετε αντιμέτωποι με όλους τους συμμάχους του Jailer, πριν αντιμετωπίσετε εκείνον.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και εδώ, το νέο update θα έχει και νέες πανοπλίες, με τις καινούργιες να εμπνέονται από το Progenitors. Επιπροσθέτως, θα γίνει διαθέσιμο και ένα quest hub που θα ονομάζεται Haven, όπου εκεί θα συνεργαστείτε με άλλους για να πολεμήσετε τις δυνάμεις του Jailer.

Τέλος, το dungeon του Tazavesh θα χωριστεί σε δύο μικρότερα dungeons και θα μπορείτε να τα παίξετε σε heroic ή Mythic+ δυσκολία.

H Blizzard δεν είπε πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η ενημέρωση, αλλά είπε πως θα καταφθάσει σύντομα. Για περισσότερα σχετικά με το World of Warcraft παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.