Η απόλυτη συλλεκτική του Elden Ring έχει κανονικό κράνος σε κλίμακα 1:1 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκαλύφθηκαν τα περιεχόμενα όλων των εκδόσεων
04 Νοεμβρίου 2021 16:44
Η απόλυτη συλλεκτική του Elden Ring έχει κανονικό κράνος σε κλίμακα 1:1 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικά λεπτά η Bandai Namco και η FromSoftare παρουσίασαν αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το άκρως αναμενόμενο Elden Ring, μέσα από ένα βίντεο 15 λεπτών. Συγχρόνως, μαζί με το αναλυτικό gameplay preview, οι δύο εταιρίες αποκάλυψαν και τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθουν τρείς επιπλέον εκδόσεις, πέρα από το βασικό retail πακέτο. Η πρώτη είναι η Launch Edition, η οποία θα περιλαμβάνει τρείς κάρτες με εικαστικό, ένα σετ από αυτοκόλλητα, μια αφίσα και ένα υφασμάτινο μπάλωμα

Στη συνέχεια έχουμε την Collector’s Edition που έρχεται με ένα αποκλειστικό Steelbook, ένα μεγάλο artbook 40 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και το αγαλματίδιο της Malenia, ύψους 23 εκατοστών.

Την παράσταση κλέβει ωστόσο η Premium Collector’s Edition που πέρα απ’ όλα τα καλούδια της απλής συλλεκτικής, έρχεται και με μια ρέπλικα του κράνους της προαναφερθέντας χαρακτήρας, σε κλίμακα 1:1.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα των διαφόρων εκδόσεων και μέσα από μια σύντομη σχετική βίντεο-παρουσίαση.