Cyberpunk 2077: Καθυστερούν όλα τα updates και όλα τα DLCs του

Δεν αλλάζει κάτι για την αναβολή των next-gen εκδόσεων
30 Οκτωβρίου 2021 09:35
Cyberpunk 2077: Καθυστερούν όλα τα updates και όλα τα DLCs του

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για τη μεγάλη καθυστέρηση των next-gen εκδόσεων του Cyberpunk 2077 για τα PS5 και Xbox Series X|S, οι οποίες αναμένονται πλέον μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Τώρα, η CD Projekt έρχεται να αναβάλει και όλα τα υπόλοιπα πλάνα της σχετικά με τον τίτλο για το επόμενο έτος. Συγκεκριμένα, η πολωνική εταιρία ανακοίνωσε πως όλες οι επερχόμενες ενημερώσεις του Cyberpunk 2077, καθώς και όλα τα υπόλοιπα δωρεάν DLCs του που ήταν προγραμματισμένα για το 2021, θα έρθουν τελικά μέσα στο επόμενο έτος.

Αυτό σημαίνει πως το update 1.31 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο θα είναι το τελευταίο για φέτος και το Cyberpunk 2077 θα παραμείνει ως έχει μέχρι το 2022 που θα καταφθάσουν περισσότερες ενημερώσεις, τα δωρεάν DLCs και οι next-gen εκδόσεις. Παρακάτω θα βρείτε το νέο -κάπως αφηρημένο- χρονοδιάγραμμα που δημοσίευσε η CD Projekt.

Για την ιστορία, τα μόνα από τα δωρεάν DLCs που είχε υποσχεθεί η CD Projekt, είχαν κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, προσθέτοντας κοσμητικά αντικείμενα και μια νέα εμφάνιση για τον χαρακτήρα του Keanu Reeves.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC και μπορείτε ήδη να το απολαύσετε στις κονσόλες νέας γενιάς με ορισμένες μικρές αναβαθμίσεις.