Υπήρχε horror Tomb Raider τίτλος και τώρα τον βλέπουμε πρώτη φορά! (ΒΙΝΤΕΟ)  

Βρισκόταν υπό ανάπτυξη πριν το reboot του 2013

Υπήρχε horror Tomb Raider τίτλος και τώρα τον βλέπουμε πρώτη φορά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix και η Crystal Dynamics γιορτάζουν τα 25α γενέθλια της Lara Croft και του Tomb Raider και μέσα σ’ όλα, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο από ένα ακυρωμένο project, που βρισκόταν υπό ανάπτυξη πριν το Tomb Raider του 2013.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης δούλευε πάνω σε ένα survival παιχνίδι με horror πινελιές που ονομαζόταν Tomb Raider Ascension και είχε ως ιδέα την επιβίωση σε ένα απομακρυσμένο νησί. Η Square Enix αναφέρει ότι έφερνε περισσότερο σε παιχνίδι τρόμου, παρά σε ένα Tomb Raider. Έτσι, η ιδέα αυτή απορρίφθηκε, το project ακυρώθηκε και το στούντιο επέλεξε να στραφεί στα στοιχεία επιβίωσης και μόνο.

Η ιαπωνική εταιρία δημοσίευσε μερικά βίντεο από το παιχνίδι, με το ένα από αυτά να δείχνει κάποια in-game πλάνα με την Lara να ιππεύει ένα άλογο σε ένα δάσος, να βρίσκεται σε μία πλημμυρισμένη κλειστοφοβική σπηλιά και σε άλλες τοποθεσίες με έντονο το horror στοιχείο.

Τα άλλα δυο βίντεο μάς παρουσιάζουν μερικά concepts από την ανάπτυξη, καθώς και τα box arts που είχαν δημιουργηθεί. Δείτε τα παρακάτω:

Ροη ειδησεων