Cyberpunk 2077: Καθυστερούν οι next-gen εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X|S

Καθώς και η αντίστοιχη αναβάθμιση του The Witcher 3
20 Οκτωβρίου 2021 19:03
Cyberpunk 2077: Καθυστερούν οι next-gen εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X|S

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που το όνομα Cyberpunk 2077 και η λέξη ‘καθυστέρηση’ συνυπήρξαν στην ίδια πρόταση. Όχι πια, αφού η CD Projekt Red ανακοίνωσε μόλις πως οι next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού για τα PS5 και Xbox Series X|S πρέπει να αναβληθούν.

Αναλυτικότερα, οι ενημερώσεις θα χάσουν εντελώς το 2021, όπως ήταν αρχικά το πλάνο. Πλέον οι οι next-gen εκδόσεις του Cyberpunk 2077 για τα PS5 και Xbox Series X|S αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Το ίδιο ισχύει και για το The Witcher 3: Wild Hunt, το next-gen update του οποίου μετατέθηκε για το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Η επίσημη ανάρτηση της πολωνικής εταιρίας, επισημαίνει πως η διοίκηση αποφάσισε να ακούσει τις συμβουλές που της παραχώρησαν τα άτομα που επιβλέπουν την παραγωγή και έτσι θα δώσει περισσότερο χρόνο στις ομάδες ανάπτυξης. Συγχρόνως, η CD Projekt ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες.

Τόσο το Cyberpunk 2077 όσο και το The Witcher 3: Wild Hunt είναι διαθέσιμα για PS4, Xbox One και PC και μπορείτε ήδη να τα απολαύσετε στις κονσόλες νέας γενιάς με ορισμένες μικρές αναβαθμίσεις.