Το επίσημο Xbox Series X ψυγειάκι έχει πλέον τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται εντός του 2021
16 Οκτωβρίου 2021 09:22
Το επίσημο Xbox Series X ψυγειάκι έχει πλέον τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του Xbox Series X στα The Game Awards 2019, το internet έχει γεννήσει διάφορα memes για την εμφάνισή του, με το επικρατέστερο να είναι αυτό που το παρομοιάζει με ψυγείο.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της κονσόλας η Microsoft έκανε πραγματικότητα το αστείο, στέλνοντας στον rapper Snoop Dogg μια πραγματική 1 προς 1 ρέπλικα του Xbox Series X σε μορφή κανονικού ψυγείου, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος είχε ένα Xbox Series X ψυγειάκι, όταν προωθούσε το νέου του energy drink. Fast forward στην E3 2021 και η εταιρία συνέχισε το αστείο, αποκαλύπτοντας πως θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ένα Xbox Series X ψυγειάκι για κάθε καταναλωτή.

Τώρα, η ομάδα του Xbox έρχεται να αποκαλύψει τις τελικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε. Αναλυτικότερα, το επίσημο Xbox Series X ψυγειάκι θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 19 Οκτωβρίου. Η κατασκευή του γίνεται σε συνεργασία με την Ukonic και στο εσωτερικό του μπορεί να χωρέσει 10 αναψυκτικά. Συγχρόνως, στο μπροστά μέρος υπάρχει και μια USB θύρα, όπως και στην κονσόλα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση άλλων συσκευών.

Το Xbox Series X ψυγειάκι θα κοστίζει €99 και αρχικά θα κυκλοφορήσει σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ολλανδία και Πολωνία. Η Microsoft υπόσχεται πως περισσότερες χώρες θα ακολουθήσουν εντός του 2022.