Το Xbox συνεχίζει τους εορτασμούς με συλλεκτικά περιφερειακά για τα 20 χρόνια του

Καθώς και νέο merchandise
09 Οκτωβρίου 2021 09:59
Το Xbox συνεχίζει τους εορτασμούς με συλλεκτικά περιφερειακά για τα 20 χρόνια του

Συνεχίζοντας τους εορτασμούς για τη μεγάλη επέτειο 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου Xbox, η Microsoft αποκάλυψε μια νέα σειρά συλλεκτικών προϊόντων. Αναλυτικότερα, στις 15 Νοεμβρίου η εταιρία θα φέρει στην αγορά ένα συλλεκτικό Xbox χειριστήριο, καθώς και μια αντίστοιχη συλλεκτική έκδοση του επίσημου Xbox Stereo Headset.

Ξεκινώντας με το 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller, αυτό βασίζεται στο πρότυπο του νέου Series χειριστηρίου, φέρνοντας όλες τις βελτιώσεις, όπως το μειωμένο input lag και το share κουμπί. Ο σχεδιασμός του αποτίει φόρο τιμής στο Debug kit του αρχικού Xbox και έτσι έχει ημιδιαφανή πλαστικά με ασημένιο hardware εσωτερικά και πράσινες λεπτομέρειες γύρω από το D-pad και στις λαστιχένιες λαβές. Παράλληλα, το Xbox button στο κέντρο ακολουθεί επίσης το νοσταλγικό πράσινο-μαύρο συνδυασμό του αρχικού Xbox.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο χειριστήριο κρύβει και μια έκπληξη για τους κατόχους Xbox Series X|S κονσολών. Συγκεκριμένα, όταν κάποιος συνδέει το 20th Anniversary Special Edition controller στις next-gen Xbox κονσόλες, ξεκλειδώνεται ένα ειδικό επετειακό θέμα, αφιερωμένο στα 20 χρόνια της πλατφόρμας.

Συγχρόνως, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθει την ίδια μέρα και μια αντίστοιχη επετειακή έκδοση του επίσημου Xbox Stereo Headset. Τα ακουστικά θα έχουν ομοίως ημιδιαφανή πλαστικά και πράσινες λεπτομέρειες, ενώ δε θα λείπει κανένα χαρακτηριστικό του βασικού μοντέλου.

Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα επετειακό Charging Stand από τη Razer, ενώ το επίσημο Xbox Gear Shop θα εμπλουτιστεί με φρέσκο σχετικό merchandise.