Ετοιμαστείτε για off-road αγώνες με το MX vs ATV: Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται για κονσόλες και PC
20 Σεπτεμβρίου 2021 09:46
Ετοιμαστείτε για off-road αγώνες με το MX vs ATV: Legends (ΒΙΝΤΕΟ)

Η THQ Nordic ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο στο MX vs ATV franchise που ακούει στο όνομα MX vs ATV Legends και ετοιμάζεται αποκλειστικά για κονσόλες και φυσικά PC. Ο τίτλος υπόσχεται να έρθει με το καλύτερο μέχρι τώρα career mode που έχει δει η σειρά, ενώ οι παίκτες θα παίζουν σε τεράστιες πίστες με πολλά ρίσκα ώστε να γίνουν επαγγελματίες riders.

Επίσης, ο τίτλος θα υποστηρίζει και split-screen με δύο παίκτες, καθώς και online modes με έως και 16 παίκτες με gameplay βασισμένο σε squads. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το career mode θα αφήσει τους παίκτες να πάρουν τις δικές τους διαφορετικές αποφάσεις, να πάρουν sponsors με το μέρους τους και να συμμετάσχουν σε διάφορα events.

Τέλος, θα υπάρχει και Trails mode, που θα σας δίνει τη δυνατότηα να φτιάξετε το δικό σας χαρακτήρα και να φτιάξετε τα οχήματά σας με νέο gear και θα οδηγείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη σε ένα εκλεπτυσμένο physic σύστημα.

Το MX vs ATV Legends θα καταφθάσει σε PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S|X και Xbox One. Δείτε το πρώτο trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player που ακολουθεί.