Το Titan Quest II είναι γεγονός και σας μεταφέρει στην αρχαία Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τίτλο έχει αναλάβει η Grimlore Games
12 Αυγούστου 2023 09:19
Το Titan Quest II είναι γεγονός και σας μεταφέρει στην αρχαία Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του ειδικού καλοκαιρινού Showcase της, η THQ Nordic έκανε επίσημο ότι θα φέρει ένα λατρεμένο franchise και πάλι στο προσκήνιο. Ναι, το Titan Quest II είναι γεγονός, με την γνωστή ομάδα ανάπτυξης, Grimlore Games, να αναλαμβάνει το project. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το πρώτο Titan Quest που κυκλοφόρησε το 2006 έχει αφήσει τη δική του ιστορία στο PC gaming και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα.

H THQ Nordic λέει ότι το sequel θα σας μεταφέρει και πάλι σε ένα κλασικό σκηνικό εμπνευσμένο φυσικά από τη μυθολογία και στο διάβα σας θα συναντήσετε επικά τέρατα σε μια φανταστική αναπαράσταση της αρχαίας Ελλάδας. Το πρώτο βίντεο ανακοίνωσης δεν παρουσιάζει gameplay πλάνα, αφού πρόκειται για ένα cinematic που θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από τον επερχόμενο τίτλο.

Η θεά Νέμεσις είναι εκτός ελέγχου. Διαφθείρει τα νήματα της μοίρας και τιμωρεί όλους όσους της εναντιώνονται. Σηκώστε το όπλο σας, πολεμήστε σε επιχές μάχες δίπλα στους θεούς και αλλάξτε τη μοίρα σας στο Titan Quest II.

Το Titan Quest II θα έχει κανονικά campaign και θα προσφέρει και co-op για να παίζετε με τους φίλους σας, καθώς και versus mode για να παίζετε αντίπαλοι με άλλους παίκτες online. Θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εσείς τον χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε.

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer του Titan Quest II

Ωστόσο κυκλοφόρησαν μερικές in-game εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Για την ιστορία, η Grimlore Games έχει ασχοληθεί με παιχνίδια στρατηγικής στο παρελθόν, αφού είναι η ομάδα πίσω από τη δημοφιλή σειρά SpellForce 3.

Το Titan Quest II βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.