Μάθαμε πότε θα δούμε νέα πλάνα από το καινούργιο Alone in the Dark

Έρχεται το THQ Nordic Digital Showcase
20 Απριλίου 2023 17:51
Μάθαμε πότε θα δούμε νέα πλάνα από το καινούργιο Alone in the Dark

Η THQ Nordic ανακοίνωσε το νέο ψηφιακό event της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο. Με ονομασία THQ Nordic Digital Showcase, η νέα παρουσίαση υπόσχεται να σας παρουσιάσει νέα πλάνα από το Alone in the Dark, το Outcast 2: A New Beginning, το Trine 5: A Clockwork Conspiracy κ.α.

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ενώ θα υπάρξει και ένα pre-show που θα γίνει από την HandyGames. Εσείς, θα μπορείτε να το δείτε μέσα από τα επίσημα κανάλια της εταιρίας σε YouTube, Twitch και Steam.

H ΤΗQ Nordic υπόσχεται να σας παρουσιάσει πλάνα από παιχνίδια που έχει ανακοινώσει ήδη, ενώ δε θα λείπουν και οι εκπλήξεις με νέες αποκαλύψεις. Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα.

 

Λίγα λόγια για το νέο Alone in the Dark

Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Pieces Interactive και πρόκειται φυσικά για ένα third-person παιχνίδι που επαναπροσδιορίζει τον πρωτότυπο τίτλο, κάνοντας διάφορες προσαρμογές στην ιστορία και στο gameplay του, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στο σασπένς και στην ατμόσφαιρα. Έτσι, μιλάμε για ένα reboot, αλλά με μοντέρνες πινελιές για να στέκεται επάξια πλάι στα σύγχρονα παιχνίδια.

Έχει γίνει γνωστό ότι θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες Edward Carnby και Emily Hartwood, οι οποίοι θα είναι κανονικά playable και μάλιστα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Το πρωτότυπο Alone in the Dark εκτυλίσσεται σε μεγάλο βαθμό σε μια έπαυλη που ονομάζεται Derceto Manor στον Αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του 1920. Ωστόσο, στο νέο τίτλο, δεν είναι έπαυλη, αλλά ένα ψυχιατρείο.

Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Tags: