Όλα όσα είδαμε στο THQ Nordic Showcase (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά νέα παιχνίδια και εκπλήξεις.
13 Αυγούστου 2022 11:03
Όλα όσα είδαμε στο THQ Nordic Showcase (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από το Alone in the Dark, το οποίο επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας, η THQ Nordic είχε και άλλες εκπλήξεις και ανακοινώσεις μέσα από το δικό της Showcase event. Από την επιστροφή του Μπόμπ Σφουγγαράκη, μέχρι και τo remake του Gothic, η εταιρία έχει αρκετούς τίτλους που έρχονται μελλοντικά, για όλα τα γούστα.


Tempest Rising

Το Tempest Rising είναι ένα real-time strategy που έχει next-gen γραφικά και ένα gameplay που επικεντρώνεται στα RPG στοιχεία. Σε αυτό καλείστε να πολεμήσετε σε διάφορους πλανήτης σε ένα πόλεμο που κρατάει χρόνια, μεταξύ GDF και της βασιλικής δυναστείας Tempest.

Wreckreation

Το Wreckreation είναι ένα arcade racer από πρώην developers των Burnout και Need for Speed. Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας tracks και να αγωνιστείτε με τους φίλους σας online.

Space for Sale

Στο Space for Sale θα πάρετε τον έλεγχο ενός προγραμματιστεί που μετατρέπει διάφορους πλανήτες σε βιώσιμα ονειρεμένα σπίτια για επίδοξους αγοραστές. “Ξεκινήστε τη διαστημική σας περιπέτεια, μετατρέποντας άγονους πλανήτες σε τρελές γειτονιές” λέει η THQ Nordic.

Destroy All Humans! 2 Reprobed

Αυτό το event είχε και ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer από το Destroy All Humans! 2 Reprobed, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Για την ιστορία, το Destroy All Humans 2 κατέφθασε το 2006 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και ο παίκτης έπαιρνε τον έλεγχο ενός Alien, του Crypto, που σκότωνε οποιανδήποτε άνθρωπο βρισκόταν στο διάβα του. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στα ‘60s σε μία φανταστική πόλη του San Francisco, την Bay City, καθώς και άλλες πόλεις όπως το Λονδίνο, η Σοβιετική Ένωση και το Tokyo.

Gothic Remake

Η THQ Nordic είχε κι άλλο remake στο “τσεπάκι” της, αφού αποκάλυψε πως ετοιμάζει το Gothic Remake, βασισμένο φυσικά στο αρχικό παιχνίδι των ‘00s.

Jagged Alliance 3

To Jagged Alliance 3 είναι το νέο παιχνίδι της σειράς, στο οποίο καλείστε να πάρετε τον έλεγχο μιας ομάδας μισθοφόρων σε μία αφρικανική εμπόλεμη ζώνη.

Outcast 2

Το Outcast 2 επιστρέφει και πήραμε μία μικρή γεύση από την ιστορία του, αλλά και μια κλεφτή ματιά από τους gameplay μηχανισμούς του.

Knights of Honor 2

Σε αυτό το παιχνίδι ελέγχετε ορδές στρατού απ’ όλη την Ευρώπη και το gameplay trailer δείχνει καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake

Ο Μπόμπ Σφουγγαράκης έρχεται με νέο παιχνίδι, το οποίο είναι 3D πλατφόρμερ που σίγουρα θα χαρούν οι μικροί μας φίλοι. Φυσικά και να περιμένετε χιούμορ, ευτράπελα και τρελές περιπέτειες από το σύμπαν που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι.

The Valiant

Η THQ Nordic ετοιμάζει κι άλλο strategy παιχνίδι, αυτή τη φορά το setting μάς πηγαίνει στις Σταυροφορίες.

Way of the Hunter

Το Way of the Hunter απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που αγαπούν τα παιχνίδια με κυνήγι και έτσι, ξέρετε τι να περιμένετε από έναν τέτοιο simulation τίτλο

Tags: