Κυκλοφόρησε το trailer για το Gothic 1 Remake

Μέσα από το THQ Showcase
11 Αυγούστου 2023 23:04
Κυκλοφόρησε το trailer για το Gothic 1 Remake

Η THQ Nordic σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης, Alkimia Interactive, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer από το Gothic 1 Remake. Από τον Φεβρουάριο του 2020 γνωρίζουμε ότι θα έρθει η νέα έκδοση του θρυλικού τίτλου, αλλά η THQ δεν είχε ανοίξει εντελώς τα χαρτιά της.

Αυτό αλλάζει σήμερα, καθώς κυκλοφόρησε ένα μεγάλης διάρκειας trailer μέσα από το THQ Nordic Digital Showcase 2023. Το βίντεο έχει την ονομασία “Welcome to the Old Camp” και θέλει ουσιαστικά να σας μεταφέρει σε ένα παλιό χωριό που παίζει καθοριστικό ρόλο σαν περιοχή στο παιχνίδι. Ολόκληρο το βίντεο είναι με in-game γραφικά όπως τονίζει η THQ Nordic.

Η περιγραφή του βίντεο λέει τα εξής:

Καλώς ήρθατε στο Old Camp στην Κοιλάδα των Ορυχείων. Κάντε μια βόλτα στο camp, γνωρίστε τους φιλικούς ντόπιους και κάντε περιήγηση στην περιοχή. Η Αρένα λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα όμορφη αυτή την εποχή του χρόνου!

Ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες σχετικά με τους gameplay μηχανισμούς του, αλλά ούτε πότε ακριβώς ή ποια χρονιά πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Το Gothic 1 Remake βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.