Ανακοινώθηκε το νέο Alone in the Dark και θα φέρει τον τρόμο στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις next-gen κονσόλες και το PC
13 Αυγούστου 2022 10:23
Ανακοινώθηκε το νέο Alone in the Dark και θα φέρει τον τρόμο στις οθόνες σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του THQ Nordic Showcase, η εταιρία έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε σχεδόν κανείς. Αυτή αφορά τον επιστροφή του θρυλικού franchise, Alone in the Dark, το οποίο είναι reboot του αρχικού παιχνιδιού του 1992 και ετοιμάζεται για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Pieces Interactive και πρόκειται φυσικά για ένα third-person παιχνίδι που επαναπροσδιορίζει το αρχικό παιχνίδι, κάνοντας διάφορες προσαρμογές στην ιστορία και στο gameplay του, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στο σασπένς και την ατμόσφαιρα, όπως τότε. Έτσι, μιλάμε για ένα reboot, αλλά θα έχει μοντέρνες πινελιές για να στέκεται επάξια πλάι στα σύγχρονα παιχνίδια.

Σε αυτό το παιχνίδι θα εμφανιστούν και οι χαρακτήρες Edward Carnby και Emily Hartwood, οι οποίοι θα είναι κανονικά playable και μάλιστα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Το πρωτότυπο Alone in the Dark εκτυλίσσεται σε μεγάλο βαθμό σε μια έπαυλη που ονομάζεται Derceto Manor στον Αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του 1920. Ωστόσο, στο νέο τίτλο, δεν είναι έπαυλη, αλλά ένα ψυχιατρείο.

Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.