Ανακοινώθηκε το South Park: Snow Day! Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Δεν είναι η συνέχεια των επιτυχημένων RPG της Ubisoft
12 Αυγούστου 2023 10:59
Ανακοινώθηκε το South Park: Snow Day! Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι το λατρεμένο σύμπαν του South Park, αλλά δεν είναι κάποια συνέχεια των επιτυχημένων RPG τίτλων της Ubisoft. Το νέο παιχνίδι έρχεται με την ονομασία South Park: Snow Day! και το τιμόνι της ανάπτυξης έχει αναλάβει η ομάδα Question.

Πρόκειται για ένα 3D παιχνίδι όπως λέει χαρακτηριστικά η THQ Nordic στη λεζάντα της, όπου οι χαρακτήρες Cartman, Stan, Kyle και Kenny γιορτάζουν την πιο ωραία και μαγική ημέρα. Την ημέρα του χιονιού. Όπως έγινε γνωστό, στο South Park: Snow Day! θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με έως και τρεις φίλους σας και να παλέψετε στους χιονισμένους δρόμους του South Park σε μια προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο και να απολαύσετε μια μέρα χωρίς…σχολείο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά το πρώτο trailer θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα ακολουθήσουν για τους λατρεμένους χαρακτήρες της σειράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι δεν έχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας και ξέρουμε απλώς ότι θα γίνει διαθέσιμος μέσα στο 2024.

Το South Park: Snow Day! Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.