Ο Thor του God of War Ragnarοk έχει κοιλίτσα σαν τον Chris Hemsworth στο Endgame

Δείτε τις εικόνες των κεντρικών χαρακτήρων του παιχνιδιού
10 Σεπτεμβρίου 2021 15:40
Ο Thor του God of War Ragnarοk έχει κοιλίτσα σαν τον Chris Hemsworth στο Endgame

Το παιχνίδι που έκλεισε το χθεσινό PlayStation Showcase 2021 δεν ήταν άλλο από το God of War: Ragnarok. Συγκεκριμένα, έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, οι fans είδαν επιτέλους το πρώτο κανονικό trailer, το οποίο προσφέρει μια πρώτη γεύση από το νέο ταξίδι του Kratos και του Atreus.

Ωστόσο, το PlayStation και η Santa Monica δεν στάθηκαν εκεί, αφού αμέσως μετά το σόου αποκάλυψαν πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν ειδικά εικαστικά για τους δέκα βασικούς χαρακτήρες του τίτλου. Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές και τον Mimir που τους συνοδεύει με τις συμβουλές του, βλέπουμε τους δύο κεντρικούς ανταγωνιστές, την Freya και τον Thor, καθώς και άλλους σημαντικούς χαρακτήρες, όπως ο Týr.

Ωστόσο, Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στην κοινότητα ο Thor, ο οποίος ακολουθεί περισσότερο την περιγραφή του από τη Σκανδιναβική μυθολογία, έχοντας μακριά κόκκινα μαλλιά και κόκκινη γενειάδα. Μάλιστα, σε μια συνέντευξη με τον director του τίτλου, Eric Williams, αποκαλύφθηκε πως η φωνή που ακούμε στο trailer να μιλά στον Kratos είναι του Thor, με τον Ryan Hurst του Sons of Anarchy να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα.

Σχετικά με την εμφάνισή του Thor στο παιχνίδι, ο Williams πρόσθεσε:

Τόσο η φωνή του Thor από τον Hurst όσο και η οπτική του αναπαράσταση από την Sony Santa Monica είναι πολύ διαφορετικά από τον ογκώδη Αυστραλό που μπορεί να ξέρετε.

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού αναφέρεται προφανώς στον Chris Hemsworth που παίζει τον Thor στις ταινίες της Marvel. Παρά τις πολλές διαφορές, η εμφάνισή του είναι σίγουρα κοντά με τον τρόπο που βλέπουμε τον Thor του MCU στο Avenger’s Endgame.

Ανεξαρτήτως, μπορείτε να δείτε όλους τους χαρακτήρες και το καστ των ηθοποιών που χαρίζει τις φωνές του μέσα από τον player που ακολουθεί.

Οι χαρακτήρες του God of War: Ragnarok

God of War: Ragnarök Characters - Unboxholics.com

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS4 και το PS5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει άγνωστη.