PS5 εναντίον PS3 στο νέο trailer του Crysis Remastered Trilogy (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πακέτου
03 Σεπτεμβρίου 2021 20:08
PS5 εναντίον PS3 στο νέο trailer του Crysis Remastered Trilogy (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Crytek δηλώνει έτοιμη για την κυκλοφορία του Crysis Remastered Trilogy και έτσι αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορία του πακέτου, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει στα μέσα του επόμενου μήνα. Παράλληλα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν και δύο συγκριτικά βίντεο που παρουσιάζουν το πως έχει αλλάξει από το παιχνίδι στα PS5 και Xbox Series X σε σύγκριση με τα PS3 και Xbox 360 αντίστοιχα.

Το άλμα δύο γενιών έχει επιτρέψει στην Crytek να βελτιώσει το σύστημα φωτισμού, να προσθέσει textures υψηλότερης ανάλυσης, καθώς και να βελτιώσει την απεικόνιση των χαρακτήρων, των όπλων και των περιβαλλόντων και όλα αυτά ενώ τα παιχνίδια τρέχουν σε 4K Dynamic ανάλυση και στα 60 FPS.

Παρακάτω θα βρείτε τα δύο εν λόγω συγκριτικά βίντεο για να δείτε και μόνοι σας τις διαφορές.

To Crysis Remastered Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου για τα Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Switch και PC (μέσω Epic Games Store) και περιλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια της σειράς με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα. Η τιμή του πακέτου θα ανέρχεται στα €49.99, ωστόσο όπως συμβαίνει ήδη και με το πρώτο παιχνίδι, τα Crysis 2 Remastered και Crysis 3 Remastered θα μπορούν να αγοραστούν και αυτόνομα, έναντι €29.99 έκαστο.