Το Rise of the Ronin τα πήγε καλύτερα από τα Nioh στο λανσάρισμά του

Αν και ακόμα δεν ξέρουμε πόσο πούλησε
30 Απριλίου 2024 23:07
Το Rise of the Ronin τα πήγε καλύτερα από τα Nioh στο λανσάρισμά του

Η Team Ninja κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PlayStation 5 το Rise of the Ronin σε συνεργασία με την Koei Tecmo και όπως ανακοινώθηκε, ο τίτλος είχε ένα φανταστικό λανσάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Ninja Gaiden και Dead or Alive αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις του Rise of the Ronin είναι γρηγορότερες σε σχέση με τα Nioh και Nioh 2. Αυτό σημαίνει ότι ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 είχε ένα καλύτερο launch σε σχέση με αυτά τα δύο.

Η Koei Tecmo, κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της, επισήμανε ότι το παιχνίδι «αύξησε το επίπεδο ανάπτυξης, τεχνολογίας και διαχείρισής της».

Η εταιρία είπε επίσης ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο το υψηλό Metascore του Rise of the Ronin, αλλά και τα καλά σχόλια που έλαβε από τους χρήστες, αν και δεν αποκάλυψε πόσες πωλήσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Nioh 2 είχε πουλήσει 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε PS4 και PC μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν έρθει καν στο PS5 με την remastered του μορφή. Η Team Ninja είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2022, ότι η σειρά Nioh είχε φτάσει τα 7 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

Rise of the Ronin: Ο αποκλειστικός τίτλος του PS5 έχει τρελή δράση και αυτό φαίνεται από το νέο trailer!

Το Rise of the Ronin λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων Αλλαγών». Όσον αφορά το setting, αυτό είναι το τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu. Έτσι διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνές της και τις θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών. Μάλιστα, είδαμε και ένα πλάνο, όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής καβαλάει ένα άλογο και αυτό φαίνεται πως θα δίνει την ελευθερία για εξερεύνηση.

Το Rise of the Ronin κυκλοφορεί ήδη για το PS5.