Νέες προσφορές στο PS Store με παιχνίδια κάτω των 20 ευρώ

Δείτε τη λίστα με τους τίτλους
25 Απριλίου 2024 11:19
Νέες προσφορές στο PS Store με παιχνίδια κάτω των 20 ευρώ

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι το PlayStation προετοιμάζεται για το Πάσχα με νέες προσφορές σε παιχνίδια των PlayStation 4 και PlayStation 5. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony έβαλε και άλλες εκτπώσεις σε παιχνίδια που κοστίζουν λιγότερα από 20 ευρώ.

Αναλυτικότερα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια, DLCs, αλλά και πακέτα παιχνιδιών που ζητούν λιγότερα από 20 ευρώ για να γίνουν δικά σας. Για παράδειγμα, θα βρείτε το φανταστικό Monster Hunter Rise για PS4 και PS5 bundle στα 9.99 ευρώ από τα 39.99 ευρώ που κόστιζε κανονικά, ενώ σε έκπτωση βρίσκεται και το expansion του με τίτλο Sunbreak.

Επιπροσθέτως θα βρείτε εκπτώσεις σε DLC, αλλά και στα πρόσφατα Resident Evil παιχνίδια της Capcom, με το Resident Evil Village Gold Edition (PS4,PS5) να ζητάει 19.99 ευρώ.

Ολόκληρη η σειρά του Dark Souls είναι επίσης σε έκπτωση, με το Remastered του πρώτου παιχνιδιού να κοστίζει 19.99 ευρώ, το Dark Souls II: Scholar of the First Sin 9.99 ευρώ, το Riders Republic 9.99 ευρώ, το Far Cry 6 17.49 ευρώ, το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 15.99 ευρώ και πολλά ακόμα.

Βρείτε όλες τις προσφορές με παιχνίδια, DLCs και πακέτα παιχνιδιών πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.