PlayStation: Το Πάσχα έρχεται με μεγάλες εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια!

Ξεκίνησαν τα May Savings
24 Απριλίου 2024 22:27
PlayStation: Το Πάσχα έρχεται με μεγάλες εκπτώσεις σε PS4 και PS5 παιχνίδια!

Σε λίγες ημέρες από τώρα ξεκινά ο Μάιος και μαζί του και το Πάσχα. Με αυτή την αφορμή λοιπόν, το PlayStation Store μόλις ξεκίνησε μια νέα καμπάνια εκπτώσεων. Συγκεκριμένα, όπως συνηθίζει να κάνει, το PlayStation αποφάσισε να υποδεχθεί το Μάιο με μια σειρά προσφορών στα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών του. Ο λόγος γίνεται για τις ‘May Savings’ εκπτώσεις, οι οποίες μόλις ξεκινήσαν και θα κρατήσουν για δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου, θα μπορείτε να βρείτε στα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 4 και PlayStation 5 πάνω από 2000 παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Πάρα πολλές μεγάλες κυκλοφορίες τόσο του 2023 όσο και παλιότερων ετών πωλούνται σε μειωμένες τιμές, ενώ υπάρχουν προσφορές μέχρι και σε φετινούς τίτλους, όπως το Hi-Fi Rush που μόλις ήρθε στο PS5. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η έκπτωση 75% στο Monster Hunter Rise, το οποίο κανονικά πωλείται έναντι €39.99, αλλά για το προαναφερθέν διάστημα θα μπορείτε να το βρείτε έναντι €9.99. Την τιμητική της στα May Savings έχει η Ubisoft, με μεγάλες προσφορές στα The Crew Motorfest, Avatar: Frontiers of Pandora, Prince of Persia The Lost Crown, κ.α.

Σε μειωμένες τιμές μπορείτε να βρείτε και πολλά παιχνίδια του Resident Evil franchise, καθώς και διάφορους soulslike τίτλους, όπως το το Lords of the Fallen.

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις προσφορές του ελληνικού PlayStation Store πατώντας εδώ.