Stellar Blade: Πόσες ώρες διαρκεί το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PS5;

Κυκλοφορεί από σήμερα ο τίτλος της ShiftUp
26 Απριλίου 2024 12:52
Stellar Blade: Πόσες ώρες διαρκεί το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PS5;

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε το Stellar Blade, το οποίο είναι το νέο αποκλειστικό παιχνίδι για το PlayStation 5, που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης ShiftUp. Ωστόσο, αν έχετε την απορία για το πόσες ώρες διαρκεί το παιχνίδι, είστε στο σωστό άρθρο, καθώς ξέρουμε!

Εάν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με το κεντρικό campaign, αλλά παράλληλα να κάνει και ορισμένες από τις δευτερεύουσες αποστολές, τότε το παιχνίδι μπορεί να αγγίξει και τις 30 ώρες. Από την άλλη, αν επικεντρωθεί μόνο στην κεντρική ιστορία του Stellar Blade και δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με κάτι άλλο, τότε οι ώρες πέφτουν στις 18 ή και τις 20 ώρες.

Παρ’ όλα αυτά, αν είστε από εκείνους που θέλουν να δουν όλα όσα έχει να προσφέρει ο τίτλος της ShiftUp και να κάνετε τα πάντα μέσα στο παιχνίδι, τότε το η συνολική διάρκεια ανεβαίνει και αγγίζει τις 40 ή τις 60 ώρες.

Το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Το Stellar Blade κυκλοφορεί! Δείτε το launch trailer και τις αλλαγές του Day One update

Εμείς παίξαμε το Stellar Blade και μπορείτε να παρακολουθήστε το νέο UH Play που ανέβηκε στο κανάλι μας στο YouTube μέσα από τον player που ακολουθεί. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε αναλυτικότερα τις εντυπώσεις μας για το Stellar Blade, θα τις βρείτε στο Review που επιμελήθηκε ο Θέμης Μπολτσής, πατώντας εδώ.

Το Stellar Blade κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5 από σήμερα 26 Απριλίου.