Το Stellar Blade κυκλοφορεί! Δείτε το launch trailer και τις αλλαγές του Day One update

Που φέρνει μια σημαντική προσθήκη
25 Απριλίου 2024 23:57
Το Stellar Blade κυκλοφορεί! Δείτε το launch trailer και τις αλλαγές του Day One update

Το Stellar Blade μόλις έγινε διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5! Έτσι, θέλοντας να το γιορτάσει, η Sony σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer της περιπέτειας, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι το Day One update θα φέρει μια σημαντική προσθήκη.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Όσον αφορά το Day One update, αυτό προσθέτει στο Stellar Blade το New Game Plus mode. Αυτό ξεκλειδώνεται μετά την ολοκλήρωση της κεντρικής ιστορίας, επιτρέποντας στους παίκτες να βιώσουν ξανά την περιπέτεια με μεγαλύτερη δυσκολία, διατηρώντας όμως όλα όσα είχαν συλλέξει. Το New Game Plus επιτρέπει στους παίκτες να ξεκλειδώσουν 34 νέα κοστούμια για την EVE, τον Adam και άλλους χαρακτήρες, ενώ αυξάνει το level cap για το όπλο, το Body Core, το Beta Core και το Tumbler.

Παράλληλα, στο New Game Plus θα υπάρχουν πολλά νέα skills, καλύτερες αναβαθμίσεις για τα όπλα και πολλά ακόμη. Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές στην επίσημη ανάρτηση στο PlayStation Blog πατώντας εδώ.

Το launch trailer του Stellar Blade: