Stellar Blade: Ετοιμαστείτε για την αποκλειστικότητα του PS5 με τη νέα σειρά βίντεο του PlayStation!

Μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια
13 Απριλίου 2024 12:45
Stellar Blade: Ετοιμαστείτε για την αποκλειστικότητα του PS5 με τη νέα σειρά βίντεο του PlayStation!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Stellar Blade, το οποίο αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 26 Απριλίου. Έτσι, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, το PlayStation έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επεισόδιο μιας νέας σειράς βίντεο που πάει τους ενδιαφερόμενους πίσω από τα παρασκήνια.

Το πρώτο developer diary έχει τίτλο “The Journey” και διάρκεια περίπου 7 λεπτά. Σε αυτό ο CEO, director, art director και writer της SHIFT UP, Kim Hyung Tae, ο system design lead, Hyung Min Lee, η level designer Jiyeon Lee, ο concept art lead Chang Min Lee και ο monster designer Jang Hee-Cheol μιλάνε για το ταξίδι που έφερε το Stellar Blade στη ζωή.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Stellar Blade λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, με την ανθρωπότητα να εκδιώκεται από τη Γη μετά από έναν χαμένο πόλεμο εναντίον εξωγήινων εισβολέων που ονομάζονται NA:tives. Για να ανακτήσει τη Γη, η πρωταγωνίστρια Eve και η ομάδα της αποσπώνται από την αποικία για να πολεμήσουν τους NA:tives και να πάρουν πίσω τη Γη. Τελικά, η Eve συναντά έναν επιζώντα που ονομάζεται Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία ανθρώπινη πόλη στη Γη.

Στο PlayStation Store υπάρχει ήδη διαθέσιμο ένα demo για να δοκιμάσετε δωρεάν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το αναλυτικό μας δημοσίευμα που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ακολουθεί το εν λόγω developer diary βίντεο.