Stellar Blade: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο “viral” αποκλειστικό του PS5!

Από τιμή, διάρκεια και ό,τι άλλο ζητάτε
07 Απριλίου 2024 18:10
Stellar Blade: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο “viral” αποκλειστικό του PS5!

Είναι από τα πιο viral παιχνίδια των τελευταίων ημερών και καθώς πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του, καλό θα ήταν να γνωρίζετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες γι’ αυτό. Ο λόγος γίνεται για το Stellar Blade, το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5 που θέλει να σας εντυπωσιάσει. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Stellar Blade είναι μια αφηγηματική περιπέτεια δράσης με γρήγορο ρυθμό μάχης και στοιχεία RPG, που διαδραματίζεται στα επιστημονικής φαντασίας περιβάλλοντα ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου.

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο τίτλος θα έχει μια πολύ ικανοποιητική διάρκεια, αφού θα αγγίζει τις 25 ώρες αν απλώς θέλετε να δείτε την ιστορία του, αλλά μπορεί να φτάσει και τις 50 αν κάνετε όλα όσα προσφέρει, από τα side quests και να μαζέψετε όλα τα collectibles. Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι κυκλοφορεί ήδη ένα demo για το παιχνίδι και μπορείτε να το βρείτε στο PlayStation Store.

Ακολουθούν πληροφορίες για τον κόσμο του Stellar Blade (πηγή PlayStation):

Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από μια κλωστή στο Stellar Blade, μια ολοκαίνουργια αφηγηματική περιπέτεια δράσης για το PlayStation 5. Ρημαγμένη από παράξενα και πανίσχυρα πλάσματα, η Γη έχει εγκαταλειφθεί, ενώ ότι απέμεινε από το αποδεκατισμένο ανθρώπινο γένος έχει καταφύγει σε μια Αποικία στο διάστημα.

Μετά το ταξίδι από την Αποικία, η EVE, μέλος της 7ης Airborne Squad, φτάνει στα απομεινάρια του πλανήτη μας με μια ξεκάθαρη αποστολή: να σώσει την ανθρωπότητα, παίρνοντας πίσω τη Γη από τους Naytiba – τη μοχθηρή δύναμη που την κατέστρεψε. Όμως, ενώ η EVE αντιμετωπίζει έναν-έναν τους Naytiba, λύνοντας τα μυστήρια του παρελθόντος του ανθρώπινου πολιτισμού, συνειδητοποιεί ότι η αποστολή της είναι κάθε άλλο παρά απλή. Μάλιστα, σχεδόν τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται…

Μια απίστευτη οπτική εμπειρία

Βυθιστείτε σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο υψηλής λεπτομέρειας που συνδυάζει την ομορφιά και τον τρόμο για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια συναρπαστική περιπέτεια κοφτερή σαν ξυράφι

Εμπλακείτε σε απίστευτα γρήγορες μάχες, καθώς ανοίγετε ένα μονοπάτι μέσα από τα ερείπια της Γης, αντιμετωπίζοντας επικούς αρχιεχθρούς που θα αποτελέσουν εξίσου σωματική και πνευματική πρόκληση.

Μια βαθυστόχαστη, αξέχαστη περιπέτεια

Ανακαλύψτε μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ώριμα θέματα, μυστήριο και αποκαλύψεις. Αποδεχτείτε τον ακατάπαυστο ρυθμό, χωρίς χρόνο για παύση μεταξύ των στιγμών κατά των οποίων λαμβάνονται αποφάσεις που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Από τα ετοιμόρροπα κτήρια της Xion μέχρι την απέραντη Wasteland και τη Great Desert, ταξιδέψτε σε συγκλονιστικά περιβάλλοντα εμπνευσμένα από την επιστημονική φαντασία, που ζωντανεύουν από τη δύναμη των γραφικών του PS5.

Μια άλλοτε πολύβουη μητρόπολη, η Xion κατοικείται πλέον από διάσπαρτους επιζώντες ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους χρειάζονται επειγόντως τη βοήθεια της EVE. Οι δρόμοι, τα σοκάκια και οι πλατείες της είναι γεμάτα με σκουριασμένα απομεινάρια και μηχανές που δυσλειτουργούν. Οι Naytiba παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Και πέρα από τα όρια της πόλης, η σκοτεινή ερημιά που εκτείνεται ως το βάθος του ορίζοντα είναι εξίσου επικίνδυνη…

Πολεμήστε σε αυτόν τον ημι-ανοιχτό κόσμο για να φτάσετε στον επόμενο στόχο της EVE ή βγείτε από το μονοπάτι σας για να ολοκληρώσετε δευτερεύουσες αποστολές, να μαζέψετε αντικείμενα και να αποκαλύψετε ακόμα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα μυστικά πίσω από την πτώση της Γης.

Λίγα λόγια για την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού ονόματι Eve

Η EVE προέρχεται από την εξωγήινη Αποικία όπου βρήκε καταφύγιο το ανθρώπινο είδος, αλλά η άφιξη της στη Γη ήταν μια πραγματική καταστροφή. Καθώς η 7η Airborne Squad ξεκινά την επιχείρησή της για την ανάκτηση του πλανήτη από τους Naytiba, η μονάδα της εξοντώνεται σε μια άγρια αιφνιδιαστική επίθεση. Έχοντας μηδαμινές πιθανότητες επιβίωσης, η EVE σώζεται τελικά από έναν ρακοσυλλέκτη ονόματι Adam, ο οποίος την οδηγεί στη Xion, την τελευταία εναπομείνασα πόλη στη Γη.

Με τη βοήθεια του Adam - και αργότερα μιας μηχανικού που ονομάζεται Lily - η EVE ορκίζεται να συνεχίσει την αποστολή της: την πλήρη εξάλειψη των Naytiba. Με τους επιζώντες κατοίκους της Xion να αναφέρονται σε αυτήν ως «Angel», η EVE εξερευνά την επικίνδυνη περιοχή, ανακαλύπτοντας περισσότερες εκπλήξεις σχεδόν σε κάθε της βήμα. Στην πορεία γίνεται φανερό ότι έχει απέναντί της πολύ περισσότερα από μια μάχη ενάντια σε μια ανυπέρβλητη εχθρική δύναμη... Οι αξίες της και όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα πρόκειται να αμφισβητηθούν.

Το Stellar Blade υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά, δυναμικές σκανδάλες απόκρισης και μία μάχη που θα την νιώθετε στα χέρια σας ελέω του DualSense.

Πόσο κοστίζει το Stellar Blade;

Το Stellar Blade θα κοστίζει 79.99 ευρώ τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Επίσης, θα υπάρξει και μία Digital Deluxe Edition που θα προσφέρει το βασικό παιχνίδι, καθώς και τα Stargazer Suit για την EVE, Half-rim Glasses για την EVE, Quadruple Rectangle Earrings για την EVE, Stargazer Coat για τη Lily, Stargazer Wear για τον Adam, Stargazer Pack για το Drone, 2.000 SP EXP, 5.000 Gold νομίσματα εντός παιχνιδιού στην τιμή των 89.99 ευρώ. Όποιος κάνει προπαραγγελία θα λάβει και κάποια bonus όπως τα Planet Diving Suit για την EVE, Classic Round Glasses για την EVE και Ear Armor Earrings για την EVE.

Υπάρχει multiplayer στο Stellar Blade;

Όχι, το Stellar Blade είναι ένα καθαρόαιμο παιχνίδι ενός παίκτη.

Ποια είναι η ομάδα ανάπτυξης;

Το παιχνίδι έχει αναλάβει η Shift Up και είναι η πρώτη κυκλοφορία αυτής της κορεάτικης ομάδας ανάπτυξης.

Υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας ή είναι δύσκολο σαν “Souls” παιχνίδι;

Πολλοί είχαν αυτή την απορία και αξίζει να αναφέρουμε ότι το Stellar Blade έχει επίπεδα δυσκολίας για να διαλέξετε. Υπάρχουν απαιτητικές μάχες και θα πρέπει να έχετε μελετήσει τις επιθέσεις, την άμυνα και τους ελιγμούς της πρωταγωνίστριας για να κάνετε αποφυγές χωρίς κανένα θέμα. Η Sony λέει ότι υπάρχει πρόκληση ειδικά στις μάχες με τα bosses.

Το Stellar Blade θα κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation 5 στις 26 Απριλίου.