Η THQ Nordic θα αποκαλύψει 6 παιχνίδια αυτό το μήνα – Έρχεται ειδικό σόου

Το οποίο θα παρουσιάζει ο Geoff Keighley
03 Σεπτεμβρίου 2021 11:46
Η THQ Nordic θα αποκαλύψει 6 παιχνίδια αυτό το μήνα – Έρχεται ειδικό σόου

Η THQ Nordic γιορτάζει την επέτειο 10 χρόνων της και έτσι ανακοίνωσε ένα ειδικό εορταστικό σόου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, η εταιρία δίνει ραντεβού με τους παίκτες για τις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος), με τον παραγωγό των The Game Awards, Geoff Keighley, να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τι αναμένεται όμως να δούμε στο event αυτό;

Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση της THQ Nordic, πρόκειται να παρουσιαστούν έξι νέα παιχνίδια. Μάλιστα, η εταιρία υπόσχεται πως οι ανακοινώσεις θα μας ταξιδέψουν στον χώρο και τον χρόνο, αφού θα δούμε και επιστρέφει θρυλικών franchises που μερικοί fans περιμένουν δεκαετίες. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του σόου.

 Για την ιστορία, η THQ Nordic ξεκίνησε την πορεία της ως Nordic Games το 2011. Στην πορεία όμως απέκτησε την πλειοψηφία των IPs της THQ, όταν η publishing εταιρία χρεοκόπησε το 2013. Πλέον η THQ Nordic συντηρεί ένα δίκτυο 17 ομάδων ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των Bugbear Entertainment (Wreckfest), Black Forest Games (Destroy All Humans remake) και Gunfire Games (Darksiders III).