Μάθαμε πότε θα δούμε ξανά τα Gotham Knights και Suicide Squad παιχνίδια 

Η Warner Bros. Games είναι έτοιμη να σπάσει τη σιωπή της

Μάθαμε πότε θα δούμε ξανά τα Gotham Knights και Suicide Squad παιχνίδια

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε τα Gotham Knights και Suicide Squad: Kill the Justice League της Warner Bros. Games. Όμως, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, αφού οι fans του σύμπαντος της DC θα πάρουν μια γεύση από τους δύο επερχόμενους τίτλους στο πλαίσιο του DC Fandome 2021.

Το εν λόγω event θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου του 2021, προσφέροντας νέα πλανά και πληροφορίες για διάφορα projects της DC και της Warner Bros, από ταινίες και παιχνίδια μέχρι animated σειρές. Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από ένα νέο trailer για το event που μόλις δημοσιεύθηκε, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως πως θα μάθουμε πληροφορίες και για το επόμενο DC Comics crossover του Fortnite.

Για την ιστορία, το Gotham Knights είναι το νέο παιχνίδι της Warner Bros. Games Montreal που μας χάρισε το Batman: Arkham Origins. Ο τίτλος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά έλαβε αναβολή για το 2022. Στο Gotham Knights οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο σε solo ή co-op, επιλέγοντας μεταξύ των Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με cross-gen κυκλοφορία.

Από την άλλη, το Suicide Squad: Kill the Justice League είναι ένα αμιγώς next-gen παιχνίδι και έρχεται από την Rocksteady, την ομάδα ανάπτυξης της βασικής Batman Arkham τριλογίας. Όπως προδίδει και το όνομά του, το παιχνίδι θα μας δίνει τον έλεγχο των Harley Quinn, Deadshot, King Shark και Captain Boomerang. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά το πρώτο του trailer, για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.

10 σχολιο(α)