Εγκαταλείφθηκε το Suicide Squad παιχνίδι της Rocksteady – Κάτω και από το Marvel’s Avengers που έχει καταργηθεί

Νέο αρνητικό ρεκόρ παικτών
26 Απριλίου 2024 23:37
Εγκαταλείφθηκε το Suicide Squad παιχνίδι της Rocksteady – Κάτω και από το Marvel’s Avengers που έχει καταργηθεί

Όπως φαίνεται, το νεότερο παιχνίδι της Rocksteady Studios, το Suicide Squad: Kill the Justice League, έπεσε για τα καλά στο κενό και παρόλο που πρόκειται για Games as a Service εμπειρία δεν κατάφερε να κρατήσει τον κόσμο. Συγκεκριμένα, η PC έκδοση μόλις κατέγραψε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ, αφού η ενεργή βάση παικτών έπεσε κάτω και από αυτή του Marvel’s Avengers, το οποίο πλέον έχει καταργηθεί!

Όπως επισήμανε το μέσο Windows Central, πριν μερικές ώρες υπήρχαν ταυτόχρονα online μόνο 118 παίκτες στο Steam. Την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή το Marvel’s Avengers είχε 169 ταυτόχρονα συνδεμένους παίκτες.

Τα νούμερα του Suicide Squad: Kill the Justice League προφανώς και έχουν απογοητεύσει, όπως παραδέχτηκε δημοσίως και η Warner Bros. Ο τίτλος δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει τα νούμερα του Batman: Arkham Knight, του προηγούμενου παιχνιδιού της Rocksteady, το οποίο παρά τα αρχικά προβλήματα της PC έκδοσης, είχε καταγράψει 27,406 ταυτόχρονους παίκτες πριν μερικά χρόνια. Το Suicide Squad δεν έφτασε ούτε τους μισούς παίκτες, αφού το δικό του αντίστοιχο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών ανέρχεται σε μόλις 13,459.

Από το ντεμπούτο του στις αρχές της χρονιάς όμως, τα νούμερα του τίτλου δεν έχουν ανεβεί καθόλου, παρόλο που κυκλοφόρησε και η πρώτη σεζόν περιεχομένου που πρόσθεσε τον Joker. Οι περισσότεροι αρχικοί παίκτες έχουν παρατήσει εντελώς το Suicide Squad: Kill the Justice League, παρόλο που άλλα Games as a Service παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος, όπως το Helldivers 2, εξακολουθούν να απασχολούν μέχρι και σήμερα δεκάδες χιλιάδες παίκτες.

Παρακάτω θα βρείτε τα πιο πρόσφατα στατιστικά και για τα δύο παιχνίδια που δείχνουν το προβάδισμα του Marvel’s Avengers.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κυκλοφορεί για τα Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5 από τις 2 Φεβρουαρίου.