Το πρώτο δωρεάν DLC του Cyberpunk 2077 αλλάζει τη φράντζα του Keanu Reeves

Αποκαλύφθηκε η λίστα με όλες τις αλλαγές του patch 1.3
18 Αυγούστου 2021 13:06
Το πρώτο δωρεάν DLC του Cyberpunk 2077 αλλάζει τη φράντζα του Keanu Reeves

Όπως σας ενημερώσαμε, το μεγάλο patch 1.3 του Cyberpunk 2077 βρίσκεται προ των πυλών. Πιστή στην υπόσχεσή της, λοιπόν, η CD Projekt πραγματοποίησε ένα ειδικό live stream για να παρουσιάσει τις βελτιώσεις της εν λόγω ενημέρωσης, αλλά και τα πρώτα τρία δωρεάν DLCs του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, όπως είχε συμβεί και με το The Witcher 3: Wild Hunt, η πολωνική εταιρία έχει ετοιμάσει μερικά δωρεάν πακέτα περιεχομένου για τους παίκτες. Τα τρία πρώτα είναι πρακτικά κοσμητικά αντικείμενα και όχι κάποια νέα αποστολή ή κάτι πιο ουσιαστικό. Ωστόσο, η ομάδα έχει πλάνα για ακόμη περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα τρία δωρεάν DLCs που θα φέρει το patch 1.3, καθώς και τα περιεχόμενα τους, όπως αναγράφονται στη σχετική σελίδα της CD Projekt:

  • Johnny Silverhand's Alternative Appearance – can be enabled in Settings in the "Additional Content" tab.
  • Multilayered Syn-Leather Deltajock Jacket, Luminescent Punk Jacket - both available in the stash in V's apartment after receiving a message from Viktor after completing The Ride. They're of Rare/Iconic quality by default, Crafting Specs to craft a higher quality will also be unlocked.
  • Archer Quartz "Bandit" - available as a reward or for purchase (depending on choices made by player) after completing Ghost Town and then receiving a message from Dakota or Rogue. If you haven't received the message, make sure to be in the Badlands area and move further away from Dakota's workshop. Dakota will also need a couple of days to contact you.

Όπως προκύπτει και από την παραπάνω λίστα, το πρώτο δωρεάν DLC αλλάζει την εμφάνιση του  Johnny Silverhand, του χαρακτήρα που παίζει ο Keanu Reeves. Πλέον ο πασίγνωστος ηθοποιός μπορεί να απεικονίζεται στο παιχνίδι με φράντζα αντί για μακριά μαλλιά, ανάλογα με τις προτιμήσεις των παικτών. Η ενναλακτική του εμφάνιση είναι η εξής:

Όσον αφορά τώρα τις τεχνικές και λειτουργικές αλλαγές της ενημέρωσης, η σημαντικότερη είναι το minimap που πλέον είναι πιο zoomed-out για να κάνει την πλοήγηση στην πόλη ευκολότερη. Παράλληλα, το UI του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί στο quest Automatic Love. Επιπλέον, το Cyberpunk 2077 θα εμπλουτιστεί και με μία οικονομικότερη perks reset επιλογή, για να επιτρέψει στους παίκτες να πειραματίζονται περισσότερο με τα builds τους, τα autosaves slots και τα quick saves έχουν αυξηθεί σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ το στούντιο έχει κάνει και διορθώσεις στο crafting, στην απόδοση και σε διάφορες άλλες πτυχές του τίτλου.

Για να δείτε όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις της εν λόγω ενημέρωσης πατήστε εδώ.