Το νέο patch 1.3 του Cyberpunk 2077 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις – Σύντομα το πρώτο DLC

Συνεχίζει την προσπάθεια η CD Projekt
17 Αυγούστου 2021 12:52
Το νέο patch 1.3 του Cyberpunk 2077 φέρνει σημαντικές βελτιώσεις – Σύντομα το πρώτο DLC

Το τελευταίο αξιοσημείωτο patch του Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, όταν και το παιχνίδι επέστρεψε στο PlayStation Store. Τώρα, η CD Projekt ανακοίνωσε πως η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του παιχνιδιού βρίσκεται προ των πυλών.

Ο λόγος γίνεται το patch 1.3, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα από ένα live stream σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Ωστόσο, ήδη γνωρίζουμε μερικές από τις αλλαγές που θα φέρει, μέσα από μια σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Αναλυτικότερα, το Cyberpunk 2077 σύντομα θα λάβει ένα πιο "zoomed out" mini-map, το οποίο φιλοδοξεί να κάνει την περιήγηση στη Night City ευκολότερη. Παράλληλα, το UI του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί σε διάφορα σημεία και για παράδειγμα οι επιλογές που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι παίκτες σε μερικά quests θα είναι πλέον πιο ευδιάκριτες. Τέλος, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί και με μία οικονομικότερη perks reset επιλογή, για να επιτρέψει στους παίκτες να πειραματίζονται περισσότερο με τα builds τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του ειδικού live stream, η CD Projekt θα αποκαλύψει και το πρώτο DLC του Cyberpunk 2077.

Το νέο mini-map:

Το βελτιωμένο UI επιλογής στο Automatic Love quest:

Η νέα perks reset επιλογή: