Η ταινία μικρού μήκους του Battlefield 2042 έχει γνώριμους χαρακτήρες και βαρύ κλίμα

Μας μεταφέρει σε μια διατοπική Γη από την καταστροφική κλιματική αλλαγή
13 Αυγούστου 2021 14:23
Η ταινία μικρού μήκους του Battlefield 2042 έχει γνώριμους χαρακτήρες και βαρύ κλίμα

Πιστή στην υπόσχεσή της, η EA και η ομάδα ανάπτυξης DICE έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας μια ταινία μικρού μήκους που θέλει να συστήσει τους παίκτες στο σύμπαν του Battlefield 2042.

Αναλυτικότερα, η ταινία έχει τίτλο "Exodus" και εστιάζει στους "No-Pats" (Μη Πατριώτες). Πρόκειται για μια ένοπλη στρατιωτική δύναμη η οποία έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο που αφορά το μέλλον της οργάνωσης. Η ταινία παρουσιάζει επίσης πληροφορίες που ξέραμε ήδη, όπως για παράδειγμα ότι καθαριστικό ρόλο στην αφήγηση του Battlefield 2042 θα παίξουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία που είναι οι δύο βασικές παρατάξεις.

Πετρώνοντας σε λεπτομέρειες, στο Battlefield 2042 τα δύο αυτά κράτη βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου, καθώς ο κόσμος αγωνίζεται για τους πόρους που έχουν απομείνει έπειτα από την καταστροφική κλιματική αλλαγή. Τα γύρω έθνη έχουν καταρρεύσει, ενώ η στρατιωτική ομάδα των νομάδων "No-Pats" έχει ενωθεί για να επιβιώσει.

Πέρα από το βαρύ κλίμα, η ταινία αποκαλύπτει και μια μεγάλη επιστροφή. Συγκεκριμένα, ο Kimble "Irish" Graves του Battlefield 4 θα επιστρέψει και μάλιστα θα είναι και playable specialist στο παιχνίδι. Πρόκειται για μόλις τον πέμπτο specialist που έχει αποκαλυφθεί, την ώρα που το παιχνίδι θα έχει δέκα συνολικά όταν κυκλοφορήσει.

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω ταινία μικρού μήκους μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου (ή στις 15 Οκτωβρίου με τις εκδόσεις που προσφέρουν Early Access) για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.