Ο Dr Disrespect ανοίγει δικό του gaming στούντιο – Θα συνεργαστεί με τεράστιους influencers

Άγνωστο ακόμη το όνομα της ομάδας
12 Αυγούστου 2021 18:35
Ο Dr Disrespect ανοίγει δικό του gaming στούντιο – Θα συνεργαστεί με τεράστιους influencers

Ο πασίγνωστος streamer Dr Disrespect φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στο game development και έτσι ανακοίνωσε μόλις πως ξεκινά τη δική του ομάδα ανάπτυξης. Αναλυτικότερα, ο γνωστός κατά κόσμος ως Herschel "Guy" Beahm ανάρτησε μια αγγελία για θέση εργασίας στην επίσημη ιστοσελίδα του, με τίτλο ‘Μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή”.

Η εν λόγω αγγελία αναφέρει πως ο Dr Disrespect μαζί με το BoomTV ψάχνουν για έναν βετεράνο της gaming βιομηχανίας, με τουλάχιστον πέντε χρόνια εμπειρίας, για να αναλάβει τη διαχείριση του AAA/AA στούντιο. Μάλιστα, στόχος της ομάδας είναι να συνεργαστεί με "mega influencers", για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα παιχνίδια των ονείρων τους. Το στούντιο είτε θα αναπτύσσει τα παιχνίδια εσωτερικά είτε θα συνεργάζεται με άλλες εδραιωμένες ομάδες του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την περιγραφή της θέση εργασίας, ο επικεφαλής θα εργαστεί στα εξής: design, art, core gaming loops, meta, viral και retention loops, iterate monetization, go to market, integrated esports και influencer marketing. Αυτό αφήνει να εννοηθεί πως μάλλον το οποιοδήποτε project της ομάδας θα είναι multiplayer φύσης.

Για την ιστορία, πριν ξεκινήσει την περιπετειώδης καριέρα του ως streamer, η οποία περιλαμβάνει και ένα ολοκληρωτικό ban από το Twitch, ο Beahm ήταν game developer και είχε εργαστεί στη σειρά Call of Duty.