Έσπασε ξανά ρεκόρ: Το απίστευτο ποσό που δόθηκε για ένα αντίτυπο του Super Mario Bros.

Άθικτο σε εξαιρετική κατάσταση!
09 Αυγούστου 2021 10:29
Έσπασε ξανά ρεκόρ: Το απίστευτο ποσό που δόθηκε για ένα αντίτυπο του Super Mario Bros.

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι κάποιος αγόρασε ένα εξαιρετικά σπάνιο αντίτυπο του The Legend of Zelda του NES σε δημοπρασία για $870.000, σημειώνοντας το παγκόσμιο ρεκόρ για το πιο ακριβό παιχνίδι που έχει πουληθεί ποτέ.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν, αυτό το ρεκόρ «σπάει» ξανά, αφού συλλέκτης αγόρασε ένα retail αντίτυπο του Super Mario Bros. για $2 εκατομμύρια και πλέον θεωρείται το πιο ακριβό παιχνίδι που έχει πουληθεί στην ιστορία. Σύμφωνα με το New York Times, πρόκειται για ένα σφραγισμένο αντίτυπο του παιχνιδιού Super Mario Bros. του NES που πωλήθηκε μέσα από την εταιρία “Rally”, μια εταιρεία που βοηθά επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν συλλεκτικά περιουσιακά αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αρχική προσφορά του παιχνιδιού ήταν $140.000, όπου και απορρίφθηκε από τον πωλητή, ενώ λίγο αργότερα έφτασε τα $300.000. Όμως, ένας συλλέκτης που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, έκανε μια τεράστια προσφορά -όπως συνηθίζει άλλωστε εκείνος- και ανέβασε την τιμή στα $2 εκατομμύρια, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.