Halo Infinite: Αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη τεχνική δοκιμή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων
28 Ιουλίου 2021 14:05
Halo Infinite: Αυτό το Σαββατοκύριακο η πρώτη τεχνική δοκιμή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου βασικού κεφαλαίου της σειράς Halo, οι παίκτες θα έχουν επιτέλους της δυνατότητα να δοκιμάσουν το Halo Infinite αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, η 343 Industries ξεκίνησε να αποστέλλει προσκλήσεις για την πρώτη τεχνική δοκιμή στα εγγεγραμμένα μέλη του Halo Insider προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι έλαβαν πρόσκληση θα μπορέσουν να παίξουν το Halo Infinite από τις 29 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου. Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κατεβάσουν τα μέλη του προγράμματος το technical test θα αποσταλούν προσεχώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη αυτή τεχνική δοκιμή θα περιλαμβάνει μόνο αγώνες εναντίον bots. Αναλυτικότερα, το περιεχόμενο που θα μπορούν να δοκιμάσουν οι παίκτες είναι το εξής:

  • Arena gameplay vs. Bots
  • Arena Maps
  • Academy’s Weapon Drills
  • Menu & Battle Pass UI
  • New Waypoint experiences on web, iOS, and Android

Ακολουθεί μέρος του νέου φωτογραφικού υλικού που δημοσιεύτηκε με αφορμή την ανακοίνωση του multiplayer technical preview.

Αν θέλετε μια ανακεφαλαίωση σχετικά με το multiplayer κομμάτι του Halo Infinite, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο της παρουσίασής του μέσα από τον player που ακολουθεί. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com