Η 343 Industries ξεκίνησε την ανάπτυξη του επόμενου Halo παιχνιδιού

Εξήγησε τι να περιμένουμε πλέον από το Infinite
20 Ιανουαρίου 2024 15:37
Η 343 Industries ξεκίνησε την ανάπτυξη του επόμενου Halo παιχνιδιού

Παρόλο που το Halo Infinite είχε παρουσιαστεί αρχικά ως μια πλατφόρμα για το μέλλον του Halo που θα εμπλουτιζόταν για τουλάχιστον μια δεκαετία, τα πλάνα αυτά φαίνεται πως έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά. Συγκεκριμένα περίπου δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο του τίτλου, η 343 Industries ανακοίνωσε τώρα πως έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου Halo.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα των Xbox Game Studios πραγματοποίησε ένα ειδικό live stream για να παρουσιάσει όλα όσα θα έρθουν στο Infinite με την κυκλοφορία της 6ης σεζόν στις 30 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν θα είναι και η τελευταία, αφού η ομάδα θα υιοθετήσει ένα νέο μοντέλο από εδώ και στο εξής, κυκλοφορώντας "operation" events, όπως τα ονομάζει. Τα operations θα διαρκούν τέσσερις με έξι εβδομάδες κάθε φορά και τα συνοδευτικά battle passes θα έχουν μόλις 20 επίπεδα.

Η 343 επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Halo Infinite με αυτόν τον τρόπο πλέον, τονίζοντας παράλληλα πως επιπλέον ομάδες έχουν κάνει τη μετάβαση σε ολοκαίνουργια μελλοντικά projects. Πρακτικά, ο community director Brian Jarrard επιβεβαιώσε πως πλέον έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του επόμενου Halo παιχνιδιού, λέγοντας:

Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα που εργάζεται στο Halo Infinite και θα συνεχίσει να προσφέρει περιεχόμενο από εδώ και στο εξής. Αλλά έχουμε επίσης επιπλέον ομάδες τώρα, οι οποίες επιταχύνουν προς το μέλλον και εργάζονται σε ολοκαίνουργια projects. Επίσης, μεγαλώνουμε και έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον.

Για περισσότερα σχετικά με το μέλλον του Halo Infinite μπορείτε να δείτε ολόκληρο το live stream του στούντιο μέσα από τον player που ακολουθεί.