Αυτός είναι ο νέος χάρτης του Zombie Mode στο Call of Duty: Black Ops Cold War (ΒΙΝΤΕΟ)  

Έρχεται με δωρεάν update στις 15 Ιουλίου

Αυτός είναι ο νέος χάρτης του Zombie Mode στο Call of Duty: Black Ops Cold War (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 15 Ιουλίου το Zombies Mode του Call of Duty: Black Ops Cold War θα εμπλουτιστεί με το Season 4 Reloaded update, που εκτός από ένα ολοκαίνουργιο map, θα συνεχίσει την ιστορία του Dark Aether.

Ο χάρτης αυτός ονομάζεται Mauer der Toten και λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο, ωστόσο, εκτός από αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε και δύο νέα όπλα. Ο λόγος για τα CRBR-S Wonder Weapon με τέσσερα διαφορετικά variants και LT53 Kazimir, όπου το δεύτερο μπορεί να κάνει teleport τους εχθρούς στο Dark Aether ή εντελώς σε άλλο σημείο.

Επιπροσθέτως, το Mule Kick έρχεται στο Cold War την επόμενη εβδομάδα και σας δίνει τη δυνατότητα να κουβαλάτε μαζί σας ένα τρίτο όπλο, κι ας μην το έχετε αναβαθμισμένα τα skill tier του. Η Treyarch, ωστόσο, κάνει κι άλλες αλλαγές στο Zombie mode, και φτιάχνει το durability και το armor στους εχθρούς.

Η Treyarch επιβεβαίωσε και το Dynamic Wall Buys χαρακτηριστικό, όπου μπορείτε να αγοράζετε σπάνια όπλα στο τέλος κάθε 5ου γύρου και θα είναι βασισμένο στα maps του Season 4 Reloaded.

Καθώς βαδίζουμε στο Season 4 Reloaded, το νέο εβδομαδιαίο update του Cold War φέρνει το 2v2 Gunfight Tournament, όπου μέσα από τυχαίους χάρτες κερδίζετε εξτρά καλούδια.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έγιναν γνωστές οι αλλαγές που θα φέρει το Season 4 Reloaded στο multiplayer του Cold War, αλλά ούτε και στο Warzone. Όπως πάντα, όμως, θα έχετε να αναμένετε νέα όπλα, χάρτες και νέους operators. Για περισσότερα σχετικά με το zombies update πατήστε εδώ.