Τον Ιούλιο στα κινητά το The Witcher: Monster Slayer - Κυνηγήστε τέρατα αλά Pokémon Go

Γίνε ο πιο ελίτ κυνηγός του κόσμου!
03 Ιουλίου 2021 13:48
Τον Ιούλιο στα κινητά το The Witcher: Monster Slayer - Κυνηγήστε τέρατα αλά Pokémon Go

Πριν πολύ καιρό, είχε ανακοινωθεί το The Witcher: Monster Slayer, το νέο παιχνίδι στο δημοφιλές franchise που θα καταφθάσει σε mobile συσκευές. Πρόκειται για ένα επαυξημένης πραγματικότητας (AR) RPG, που χρησιμοποιεί την πραγματική σας τοποθεσία και σας προκαλεί να γίνετε επαγγελματίες κυνηγοί τεράτων.

Όπως συμβαίνει με τα πολλά πλέον τέτοιου είδους παιχνίδια στα κινητά, όπως είναι το Pokémon GO, θα μπορείτε μέσα από το smartphone σας, να εντοπίσετε τέρατα από τον κόσμο του Witcher, να βλέπετε τα ίχνη τους και να τα σκοτώνετε. Τεράστιο ρόλο θα παίζουν και οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες, καθώς και η πραγματική ώρα.

Επίσης, θα έχει και ιστορία που θα σας εξηγεί διάφορα πράγματα, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα της τριλογίας της CD Projekt Red.

Τα γεγονότα του τίτλου λαμβάνουν χώρα πριν από τα The Witcher παιχνίδια και περιλαμβάνει διάφορα τέρατα που είναι ελεύθερα σε όλον τον πλανήτη. Μπορείτε να τα σκοτώσετε και να γίνετε ελιτ κυνηγός τεράτων, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας που μεταμορφώνουν τον πραγματικό κόσμο σε ένα σκοτεινό realm του Witcher.

Το The Witcher: Monster Slayer μάθαμε επιτέλους ότι θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου για iOS και Android.