Διαθέσιμη η PS5 και Xbox Series X|S έκδοση του Star Wars Jedi: Fallen Order

Δωρεάν για τους ήδη κατόχους
12 Ιουνίου 2021 18:10
Διαθέσιμη η PS5 και Xbox Series X|S έκδοση του Star Wars Jedi: Fallen Order

Οι next-gen εκδόσεις του Star Wars Jedi: Fallen Order για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S είναι πλέον διαθέσιμες.

Εύλογα τώρα θα αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει, αφού το παιχνίδι είχε λάβει στο παρελθόν ένα next-gen update, το οποίο αναβάθμιζε τον τεχνικό του τομέα, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Ωστόσο, στην ουσία ο τίτλος είχε μείνει ως κυκλοφορία της προηγούμενης γενιάς, με τους developers να περιορίζονται στις βελτιώσεις που επιτρέπουν τα όρια του backwards compatibility της κάθε κονσόλας.

Οι νέες κανονικές next-gen εκδόσεις είναι ειδικά φτιαγμένες για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, φέρνοντας μια πληθώρα από τεχνικές βελτιώσεις. Συγκεκριμένα, η ανάλυση είναι υψηλότερη, η απόδοση έχει ανέβει στα 60FPS, ενώ και τα διάφορα 3D μοντέλα και textures είναι υψηλότερης ποιότητας.

Το παιχνίδι προσφέρει δύο mode απόδοσης: 1440p στα 60fps ή 4K στα 30fps. Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των saves. Αυτό στο Xbox γίνεται αυτόματα, ωστόσο στο PS5 απαιτείται μια ειδική διαδικασία, όπως και με τα περισσότερα cross-gen παιχνίδια.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι κάτοχοι του παιχνιδιού στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς μπορούν να κάνουν τη μετάβαση εντελώς δωρεάν. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τη Support σελίδα της EA να λάβετε δωρεάν τη next-gen έκδοση ακόμα και αν έχετε retail αντίτυπο και τώρα κάνατε τη μετάβαση σε Xbox Series S ή PS5 Digital Edition.