Και επίσημα το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι αποκλειστικά multiplayer

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο
09 Ιουνίου 2021 12:19
Και επίσημα το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα είναι αποκλειστικά multiplayer

Είναι πλέον γεγονός. Η Naughty Dog ετοιμάζει το πρώτο αυτόνομο multiplayer παιχνίδι στην 37 χρόνων ιστορία της. Συγκεκριμένα, όπως ανακάλυψε ένας παρατηρητικός χρήστης του ResetEra, η ομάδα των PlayStation Studios ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της με νέες ανοιχτές αγγελίες για θέσεις εργασίας.

Μεταξύ άλλων, το στούντιο αναζητά έναν Level / Environment Designer και στην περιγραφή της αγγελίας αναφέρει:

Συμμετάσχετε στη νεότερη περιπέτεια της Naughty Dog – Το πρώτο standalone multiplayer παιχνίδι στην ιστορία του στούντιο! Επιδιώκουμε να φέρουμε το ίδιο επίπεδο φιλοδοξίας και ποιότητας των χαρακτηριστικών story-driven παιχνιδιών μας σε αυτό το μοναδικό multiplayer project.

Σίγουρα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τι σημαίνει μια αποκλειστικά multiplayer παραγωγή από τους δημιουργούς των Crash, Jak & Daxter, Uncharted και The Last of Us.

Ωστόσο, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια απόπειρα από τη Naughty Dog, αφού τόσο με τα Uncharted όσο και με το Factions του πρώτου The Last of Us, το στούντιο είχε πειραματιστεί με multiplayer στοιχεία.

Το πιθανότερο είναι πως αυτό το ‘standalone multiplayer project’ θα τοποθετείται στον κόσμο του The Last of Us Part II. Αρχικά το πολυβραβευμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να περιλαμβάνει και ένα ανανεωμένο Factions mode, ωστόσο αυτό καθυστέρησε για το 2022. Τελικά το εν λόγω mode φαίνεται πως έγινε μεγαλύτερης κλίμακας και μάλλον εξελίχθηκε σε αυτό το λεγόμενο “αυτόνομο multiplayer παιχνίδι”.