ΦΗΜΗ: Final Fantasy σε στυλ Nioh/Dark Souls από την Team Ninja – Αποκλειστικό στο PS5

Φουντώνει η φημολογία λίγες ημέρες πριν την E3 2021
25 Μαΐου 2021 12:42
ΦΗΜΗ: Final Fantasy σε στυλ Nioh/Dark Souls από την Team Ninja – Αποκλειστικό στο PS5

Όπως σας ενημερώσαμε, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τελευταία μια φήμη πως η Square Enix ετοιμάζει έναν ακόμη Final Fantasy τίτλο, ο οποίος θα είναι μάλιστα αποκλειστικός στο PlayStation 5.

Τώρα, λάδι στη φωτιά ρίχνει ο πρώην αρχισυντάκτης του GameInformer και πρώην παρουσιαστής του Kinda Funny, Imran Khan. Ο δικτυωμένος δημοσιογράφος μέσα από δημοσίευμά του στο Fanbyte ήρθε να επιβεβαιώσει τη φήμη, επικαλούμενος δικές του πηγές.

Ο Khan δεν έμεινε όμως εκεί, αποκαλύπτοντας πως το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Team Ninja, θα ονομάζεται Final Fantasy Origin και θα κυκλοφορήσει για PS5 και PC. Το εν λόγω spin-off θα εστιάζει στη δράση και μάλιστα θα εντάσσεται στην υποκατηγορία των Souls-like, ακολουθώντας τη δομή των Nioh παιχνιδιών του στούντιο και των Dark Souls της From Software. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Khan, το παιχνίδι θα είναι ελαφρώς πιο προσβάσιμο, για να έχει περισσότερη απήχηση στο ευρύ κοινό.

Όσον αφορά την ιστορία του, τα γεγονότα του Final Fantasy Origin θα λαμβάνουν χώρα κάπου μέσα ή κοντά στον κόσμο του πρώτου παιχνιδιού της σειράς που κυκλοφόρησε για το NES. Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τίτλος θα είναι χρονική αποκλειστικότητα του PS5 και η PC έκδοση θα έρθει στο μέλλον, ενώ μια alpha έκδοση θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για να πάρει feedback η ομάδα ανάπτυξης.


Όπως με κάθε φήμη, σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί. Η E3 2021 αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου, οπότε πολύ σύντομα θα μάθουμε αν οι παραπάνω πληροφορίες πράγματι ευσταθούν.