Διέρρευσε το Sonic Collection για τα 30 χρόνια της σειράς

Από γαλλικό online κατάστημα
24 Μαΐου 2021 10:06
Διέρρευσε το Sonic Collection για τα 30 χρόνια της σειράς

Το ιστορικό Sonic franchise της SEGA κλείνει φέτος τα 30 του χρόνια και όπως φαίνεται η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει ένα επετειακό collection για το γιορτάσει. Συγκεκριμένα, το γαλλικό κατάστημα  Sogamely ανάρτησε πριν κάποια επίσημη ανακοίνωση μια καταχώρηση με τίτλο ‘Sonic Collection EU version’. Η εν λόγω καταχώρηση αφορά το PS4, αλλά εκτός εξαιρετικού απροόπτου έχουμε να κάνουμε με multiplatform κυκλοφορία.

Για την ιστορία, το ίδιο κατάστημα είχε αναρτήσει και μια καταχώρηση για remaster του Sonic Colors τον προηγούμενο μήνα, οπότε η SEGA πιθανώς ετοιμάζει περισσότερα από ένα παιχνίδια για την 30η επέτειο της σειράς.

Τέλος, πρόσφατα είχαν κάνει το γύρο το διαδικτύου φήμες που ήθελαν την εταιρία να ετοιμάζει remakes των Sonic the Hedgehog και Sonic the Hedgehog 2 με την Retro Engine, σε ένα πακέτο που θα περιλάμβανε και παιχνίδια που δεν έχουν επανακυκλοφορήσει στο παρελθόν. Αν οι φήμες αυτές είναι πραγματικές, πιθανώς αυτά να είναι τα περιεχόμενα του επερχόμενου Sonic Collection.

Τα επίσημα πλάνα σίγουρα θα αποκαλυφθούν σύντομα, αφού η SEGA έχει υποσχεθεί πληθώρα ανακοινώσεων για την μεγάλη επέτειο. Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχουμε μάθει σχετικά με τα πλάνα της για μια animated σειρά του Sonic στο Netflix, καθώς και για την ταινία Sonic The Hedgehog 2.