ΦΗΜΗ: Μην περιμένετε στα κοντά το "Starfield" της Bethesda – Αποκλειστικό στο Xbox

Έμπιστοι δημοσιογράφοι της βιομηχανίας αποκαλύπτουν
20 Μαΐου 2021 18:28
ΦΗΜΗ: Μην περιμένετε στα κοντά το "Starfield" της Bethesda – Αποκλειστικό στο Xbox

Εδώ και μήνες οι φήμες και οι εικασίες σχετικά με το Starfield, το νέο μεγάλο RPG των δημιουργών των The Elder Scrolls και Fallout δίνουν και παίρνουν. Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων παραμένει μάλιστα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, με τον έμπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Jason Schreier, να έρχεται τώρα να ξεκαθαρίσει επιτέλους την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Schreier αποκάλυψε πως η Bethesda σχεδιάζει να μας δείξει κάτι σχετικό με το Starfield στην E3 2021, ωστόσο προετοίμασε τους παίκτες να μην το περιμένουν μέχρι το 2022, αφού η πλειοψηφία των developers των Bethesda Game Studios εργαζόταν στο Fallout 76 μέχρι την κυκλοφορία του το 2018.

Ας το κάνω απολύτως ξεκάθαρο: Το σχέδιο της Bethesda είναι να αφήσει ως υπονοούμενο την ημερομηνία κυκλοφορίας του Strafield στην E3. Αυτή η ημερομηνία είναι αργά στο 2022. Θα αφήσω τις λεπτομέρειες σε αυτούς. Ωστόσο, κρατήστε υπό έλεγχο τις προσδοκίες σας και αποφύγετε να στείλετε απειλές όταν οι άλλες φήμες εν τέλει καταλήξουν να είναι λανθασμένες.

Λίγο μετά και ο Tom Warren του The Verge ήρθε με τη σειρά του να επιβεβαιώσει πως πράγματι το παιχνίδι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.

Ακολουθούν όλα τα σχετικά tweets.

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό θέμα συζήτησης σχετικά με το Starfield. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του GamesBeat, Jeff Grubb, έχει μιλήσει αρκετά για το παιχνίδι πρόσφατα, δηλώνοντας καταφατικά πως γνωρίζει ότι είναι αποκλειστικό του Xbox οικοσυστήματος και πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PS5.

Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό του δημοσίευμα.

Για την ιστορία, το Starfield ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 2018 και από τότε επικρατεί σιγή ιχθύος από την Bethesda.