Το Lost Judgment συνεχίζει την spin-off σειρά των Yakuza 

Αποκαλύφθηκε το sequel του Judgment

Το Lost Judgment συνεχίζει την spin-off σειρά των Yakuza

Το Ryu ga Gotoku Studio των Yakuza παιχνιδιών ανακοίνωσε το Lost Judgment. Πρόκειται για το sequel του action-thriller παιχνιδιού Judgment από το 2019, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ξανά ο Takayuki Yagami, ο δικηγόρος που έγινε ντετέκτιβ και αυτή τη φορά θα πρέπει να λύσει το μυστήριο που περιβάλει ένα αποτρόπαιο φόνο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιάπωνα voice actor του Yagami, Takuya Kimura, οι παίκτες δε θα έρθουν αντιμέτωποι απλά με μια σκοτεινή δολοφονία, αλλά θα πρέπει να εισχωρήσουν μυστικά και σε ένα τοπικό γυμνάσιο, κάτι που θα επιτρέψει στην εμπειρία να προσφέρει ποικίλα στοιχεία αφήγησης, συμπεριλαμβανομένου και του κωμικού στοιχείου.

Το Lost Judgment θα λαμβάνει χώρα σε δύο τοποθεσίες, στο Kamurocho του Τόκιο και στο Yokohama, μια ζωντανή πόλη που αλλάζει από τη μέρα στη νύχτα. Παράλληλα, το combat σύστημα έχει εμπλουτιστεί και πλέον θα περιλαμβάνει πολλαπλά fighting styles, τα investigations επίσης έχουν βελτιωθεί, ενώ ο Yagami θα έχει πλέον και νέες πιο ευέλικτες επιλογές για να κινείται στο χώρο όσο ψάχνει για στοιχεία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η stealth προσέγγιση.

Το Lost Judgment αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

6 σχολιο(α)