Το Resident Evil Re:Verse καθυστερεί και έρχεται το καλοκαίρι

Μεγάλη αναβολή για τον multiplayer τίτλο
29 Απριλίου 2021 08:27
Το Resident Evil Re:Verse καθυστερεί και έρχεται το καλοκαίρι

Είμαστε πλέον μια ανάσα μακριά από την κυκλοφορία του Resident Evil Village και όπως όλα δείχνουν η Capcom δεν είναι απολύτως έτοιμη και για την κυκλοφορία του Resident Evil Re:Verse. Αρχικά, ο multiplayer τίτλος ήταν να γίνει διαθέσιμος εντελώς δωρεάν για όσους αγοράσουν το όγδοο κεφάλαιο της σειράς, στις 7 Μαΐου.

Τώρα, μέσα από το Resident Evil site μάθαμε ότι τελικά θα καθυστερήσει και θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Δυστυχώς, όμως, δεν έγινε γνωστός ούτε ο μήνας της κυκλοφορίας του. Παρόλο που ούτε η ίδια η Capcom αναφέρει τους λόγους για την εν λόγω αναβολή, ίσως φταίνε τα προβλήματα στο matchmaking που υπήρχαν από την πρόσφατη beta του παιχνιδιού.

Στο Re:Verse όλοι (σχεδόν) οι ήρωες του franchise θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εμβληματικούς villains, μέχρι τελικής πτώσεως. Κατά τη διάρκεια ενός Resident Evil Showcase, ο παραγωγός, Tsuyoshi Kanda, ανέφερε ότι ο εν λόγω ο τίτλος κυκλοφορεί για να γιορτάσει τα 25α γένεθλια της σειράς με χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, να εμφανίζονται για ακόμη μία φορά.

Το Resident Evil Re:Verse θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για Steam, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.