Το Knockout City της EA έρχεται στο Xbox Game Pass Ultimate από την πρώτη μέρα

Μέσα από το EA Play
27 Απριλίου 2021 22:22
Το Knockout City της EA έρχεται στο Xbox Game Pass Ultimate από την πρώτη μέρα

Όπως ανακοίνωσε η EA, το επερχόμενο multiplayer παιχνίδι της, Knockout City, θα γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία EA Play από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές της στο PC, καθώς και στις Xbox και PlayStation κονσόλες θα έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά που η EA κυκλοφορεί παιχνίδι της απευθείας στην υπηρεσία, αφού συνήθως οι τίτλοι της εμπλούτιζαν το EA Play Vault λίγους μήνες μετά.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως το Knockout City θα έρθει και στο Xbox Game Pass Ultimate από την πρώτη μέρα για τους κατόχους Xbox κονσολών και PC, αφού η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft περιλαμβάνει τα οφέλη του EA Play.

Για την ιστορία, πρόσφατα έλαβε χώρα και η cross-play beta του Knockout City, η οποία κατέβηκε 1 εκατομμύριο φορές, με τους παίκτες να αφιερώνουν 116 εκατομμύρια λεπτά ενασχόλησης, πετυχαίνοντας 63 εκατομμύρια KOs.

Το Knockout City θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Origin, Steam, καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S (μέσω backwards compatibility στις next-gen κονσόλες) στις 21 Μαΐου. Οι παίκτες που αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι κανονικά, θα κληθούν να πληρώσουν $19.99.