Ο δημιουργός του Marvel's Avengers επιστρέφει στη Naughty Dog

Και το στούντιο τον καλωσορίζει
20 Απριλίου 2021 17:08
Ο δημιουργός του Marvel's Avengers επιστρέφει στη Naughty Dog

Ο Shaun Escayg ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Crystal Dynamics για να επιστρέψει στη Naughty Dog. Πρόκειται για τον creative director του Marvel's Avengers, ο οποίος πριν το παιχνίδι-υπηρεσία της Square Enix εργαζόταν στην ταλαντούχα ομάδα του PlayStation.

O Escayg ήταν ο director του spin-off παιχνιδιού Uncharted Lost Legacy, ενώ είχε συνεισφέρει και στα Uncharted 4 και The Last of Us. Αξίζει να σημειωθεί πως στο μακρινό παρελθόν ήταν και ο o-director του πλέον cult τίτλου 50 Cent: Blood on the Sand.

Η Naughty Dog καλωσόρισε τον Escayg με μια δημοσίευση από τον επίσημο Twitter λογαριασμό της. Aκολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Η αποχώρησή του δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά το Marvel's Avengers, αφού ήδη η Square Enix έχει αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια για το παιχνίδι, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η άφιξη του Black Panther.


Μιλώντας για τη Naughty Dog, πρόσφατα έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα ρεπορτάζ από τον έμπιστο δημοσιογράφο, Jason Schreier, ο οποίος αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε πως η ταλαντούχα ομάδα πιθανότατα εργάζεται σε ένα remake του The Last of Us, ενώ για κάποια περίοδο ανέπτυσσε και ένα νέο Uncharted παιχνίδι με τη βοήθεια του Bend Studio.

Μέχρι στιγμής ούτε η Sony ούτε το ίδιο το στούντιο έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις.