Μάλλον ακυρώθηκε το αυτόνομο Cyberpunk 2077 multiplayer παιχνίδι

Αλλαγή πλεύσης για την εταιρία
31 Μαρτίου 2021 14:14
Μάλλον ακυρώθηκε το αυτόνομο Cyberpunk 2077 multiplayer παιχνίδι

Όπως όλα δείχνουν, η CD Projekt μάλλον ακύρωσε το αυτόνομο Cyberpunk multiplayer παιχνίδι που ετοίμαζε. Αναλυτικότερα, η εταιρία αποκάλυψε στους επενδυτές τη νέα της επιχειρηματική στρατηγική και στο πλαίσιο αυτό επισήμανε πως αναθεώρησε τα σχέδιά της για το εν λόγω project.

Συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρίας, Adam Kiciński, δήλωσε:

Προηγουμένως είχαμε αφήσει να εννοηθεί πως το επόμενο AAA project μας θα ήταν ένα multiplayer Cyberpunk παιχνίδι, ωστόσο αποφασίσαμε να το ξανασκεφτούμε. Δεδομένης της πιο συστηματικής και ευέλικτης στρατηγικής που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε, αντί να εστιάσουμε κυρίως σε μια μεγάλη online εμπειρία ή σε ένα παιχνίδι, θα εστιάσουμε στο να φέρουμε online σε όλα μας τα franchises κάποια στιγμή.

Ωστόσο, ο Kiciński ξεκαθάρισε πως παρόλο που η CD Projekt Red ετοιμάζει ένα τεχνολογικό πλαίσιο που θα της επιτρέπει να ενσωματώνει online στοιχεία στα μελλοντικά της παιχνίδια, θα παραμείνει ως επί το πλείστον συγκεντρωμένη στις single-player εμπειρίες. Σχετικά με αυτό, πρόσθεσε:  

Ας το ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο, η CD Projekt Red δημιουργεί single player story-driven AAA RPGs - αυτό δεν αλλάζει.

Αυτό που αλλάζει, όμως, είναι η μακροπρόθεσμη προσέγγισή μας όσον αφορά το online. Και με αυτό, εννοούμε ότι θέλουμε διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να μπορούμε να ενσωματώσουμε online στοιχεία στα παιχνίδια μα, αν αυτό έχει νόημα. Δε θέλουμε να το παρακάνουμε ή να χάσουμε το single-player DNA μας. Θέλουμε να λάβουμε προσεκτικά μέτρα για να δημιουργήσουμε ισχυρές online δυνατότητες.

Δημιουργούμε μια online τεχνολογία που μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στην ανάπτυξη των μελλοντικών μας παιχνιδιών. Αυτή η τεχνολογία θα τροφοδοτήσει τις online δυνατότητες που μπορεί να επιλέξουμε να εισαγάγουμε στα μελλοντικά παιχνίδια μας.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Strategy Update βίντεο της CD Projekt μέσα από τον player που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες.