Cyberpunk 2077: Θα τα "χάσετε" με την πελώρια λίστα αλλαγών του patch 1.2 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σύντομα η κυκλοφορία του
29 Μαρτίου 2021 14:36
Cyberpunk 2077: Θα τα "χάσετε" με την πελώρια λίστα αλλαγών του patch 1.2 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 29/03/2021 - 21:00)

Η γιγαντιαία ενημέρωση έχει πλέον κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες, όπου είναι διαθέσιμο το παιχνίδι. Το μέγεθος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές φτάνει τα 30GB, ενώ οι παίκτες στις κονσόλες θα χρειαστεί να κατεβάσουν περίπου 40 με 45GB.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το νέο γιγαντιαίο patch 1.2 του Cyberpunk 2077 είναι καθ' οδόν για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τις κονσόλες και το Stadia. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως εν λόγω ενημέρωση θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην αστυνομία της Night City, στην οδήγηση, στον χειρισμό και σε πολλές ακόμη πτυχές του παιχνιδιού.

Ωστόσο, η CD Projekt αποκάλυψε τώρα το αναλυτικό changelog του patch, το οποίο είναι χωρίς υπερβολή πελώριο. Μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες που έρχονται στο gameplay, στα quests, στο open world, στο cinematic design, στα επίπεδα και στο περιβάλλον, στα γραφικά, στον ήχο, στο animation, στο UI, στην απόδοση και στην σταθερότητα, καθώς και σε πολλές ακόμη πτυχές του παιχνιδιού.

Συνολικά η ενημέρωση θα φέρει περισσότερες από 500 αλλαγές που δε θα χωρούσαν σε αυτό το άρθρο, οπότε μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.


Διαβάστε το changelog του patch 1.2 πατώντας εδώ.


Για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης παραμένει άγνωστη, ωστόσο θα σας ενημερώσουμε μόλις αλλάξει αυτό.