Εκτός Ubisoft ο lead writer των Assassin's Creed

Υπεύθυνος για τα Valhalla, Black Flag, Revelations κ.α.
27 Μαρτίου 2021 10:35
Εκτός Ubisoft ο lead writer των Assassin's Creed

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βετεράνος writer της σειράς Assassin’s Creed αποχωρεί από τη Ubisoft. Ο λόγος γίνεται για τον Darby McDevitt, ο οποίος ήταν ο lead writer του πρόσφατου Assassin's Creed Valhalla, ενώ είχε τον ίδιο ρόλο και στα Assassin's Creed IV: Black Flag και Assassin's Creed: Revelations.

Ο McDevitt καταπιάστηκε για πρώτη φορά με το franchise μέσα από τα Assassin's Creed: Bloodlines και Assassin's Creed II: Discovery των PSP και DS αντίστοιχα, στα οποία και πάλι είχε το ρόλο του Lead Writer.

Η κοινότητα ήταν αρκετά δεμένη μαζί του, καθώς πέρα από τη συμμετοχή του σε πολλά βασικά παιχνίδια της σειράς, ήταν γενικά πολύ δραστήριος, αλληλοεπιδρώντας συχνά με τους fans. Παράλληλα, ο McDevitt θεωρείται από πολλούς ο ‘loremaster’ του franchise, με την κοινότητα να τον επαινεί για τoν τρόπο που έχει διασυνδέσει τις πολλαπλές ιστορίες της σειράς και τις σεναριακές ατέλειες που έχει καλύψει, σε ένα ομολογουμένως εξαιρετικά πολύπλοκο lore.

Ο McDevitt ευχαρίστησε την κοινότητα και τους συνεργάτες τους και δηλώνει έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Με τη σειρά της και η ίδια η Ubisoft τον ευχαρίστησε δημόσια, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter.