Το τεράστιο 1.2 update του Cyberpunk 2077 διορθώνει την αστυνομία κ.α.

Προ των πυλών η επόμενη ενημέρωση του παιχνιδιού
20 Μαρτίου 2021 09:33
Το τεράστιο 1.2 update του Cyberpunk 2077 διορθώνει την αστυνομία κ.α.

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την καθυστέρηση του μεγάλου patch 1.2 του Cyberpunk 2077, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, αλλά το hack που υπέστη η ομάδα άλλαξε τα πλάνα. Η αναμονή, ωστόσο, φαίνεται πως φτάνει πλέον στο τέλος της, αφού η CD Projekt ανακοίνωσε τώρα τις σημαντικότερες αλλαγές που θα φέρει το patch.

Αυτό έγινε μέσα από μια χιουμοριστική δημοσίευση που έχει τη μορφή δελτίου ειδήσεων. Περνώντας, όμως, σε λεπτομέρειες, μια από τις σημαντικότερες αλλαγές έχει να κάνει με την αστυνομία. Πλέον, όταν κάνετε μια παράνομη πράξη, οι δυνάμεις της αστυνομίας δε θα κάνουν απευθείας spawn πίσω σας, αλλά θα έρχονται από μεγαλύτερη απόσταση. Συγχρόνως έχει προστεθεί και ένα αστυνομικό drone για να δίνει την αίσθηση πως η αστυνομία ερευνά τη σκηνή.

Συνεχίζοντας, σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις έχουν γίνει και στην οδήγηση. Η CD Projekt έχει φροντίσει η εμπειρία να είναι πιο ομαλή ακόμη και όταν πέφτει το frame-rate. Η ομάδα ανακάλυψε πως πολλοί παίκτες αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την ταχύτητα του στριψίματος, ειδικά στο PC ή στις κονσόλες με χαμηλό frame-rate. Έτσι, στο μενού των ρυθμίσεων προστέθηκε πλέον ένα Steering Sensitivity slider, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε το στρίψιμο πιο αργό, χωρίς να επηρεάζει τη μέγιστη ακτίνα στροφής.

Παράλληλα, η ομάδα ανακάλυψε ένα bug που έκανε τον χειρισμό των αυτοκινήτων πιο δύσκολο όταν έπεφτε το frame-rate και το διόρθωσε. Τέλος, έχει προστεθεί και ένα ‘unstick’ χαρακτηριστικό, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκολλήσετε το αυτοκίνητό σας αν σφηνώσει μέσα σε κάποιο αντικείμενο για παράδειγμα. Αυτό το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται όταν επιταχύνετε και δεν κινήστε.

Τέλος, θα προστεθεί η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε το double-tap των πλήκτρων κίνησης για το dodge, κάτι που εκνεύριζε του PC παίκτες, καθώς και περισσότερες επιλογές για τα bindings των πλήκτρων.

Δε γνωρίζουμε αν αυτές θα είναι οι μόνες αλλαγές της ενημέρωσης, ποιο θα είναι το συνολικό της μέγεθος ή πότε θα κυκλοφορήσει. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.