Among Us: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί επιτέλους ο νέος Airship χάρτης

Καθώς και το νέο σύστημα των accounts
19 Μαρτίου 2021 13:03
Among Us: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί επιτέλους ο νέος Airship χάρτης

Η ολιγομελής ομάδα ανάπτυξης του Among Us αποκάλυψε ποτέ θα κυκλοφορήσει επιτέλους ο νέος χάρτης του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο χάρτης με την ονομασία ‘The Airship’ που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards το Δεκέμβριο και φιλοδοξεί να φρεσκάρει την εμπειρία του παιχνιδιού, θα καταφθάσει στις 31 Μαρτίου. Μαζί του θα φέρει νέα δωμάτια, νέα tasks για τους παίκτες, νέους τρόπους για να μετακινηθείτε, όπως οι σκάλες, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας εναρκτήριο δωμάτιο.

Η InnerSloth επισήμανε πως θα ήθελε να έχει κυκλοφορήσει το νέο χάρτη αρκετά νωρίτερα, ωστόσο διάφοροι παράγοντες καθυστέρησαν την ανάπτυξη. Μεταξύ άλλων το στούντιο επιθυμούσε να ετοιμάσει και το νέο σύστημα των λογαριασμών, το οποίο θα βοηθήσει με το moderation και τα reports, με στόχο τη μείωση της τοξικότητας. Το σύστημα αυτό είναι πλέον έτοιμο και θα καταφθάσει μαζί με το νέο χάρτη στο τέλος του μήνα. Η InnerSloth στόχευε τα δύο αυτά πράγματα να κυκλοφορήσουν μαζί, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της τοξικότητας, ενώ στην δημοσίευσή της αναφέρθηκε και στο crunch μεταξύ άλλων θεμάτων.

Περισσότερα για το μέλλον του Among Us μπορείτε να διαβάσετε, λοιπόν, πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το βίντεο αποκάλυψης του νέου χάρτη.

Tags: