Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Among Us στις Xbox και PlayStation κονσόλες

Με τρεις συλλεκτικές εκδόσεις
22 Οκτωβρίου 2021 12:16
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Among Us στις Xbox και PlayStation κονσόλες

Η Innersloth που είναι υπεύθυνη για το δημοφιλές παιχνίδι, Among Us ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για τις Xbox και PlayStation κονσόλες. Το παιχνίδι «φαινόμενο» που γνώρισε τεράστια επιτυχία πέρυσι, ήταν διαθέσιμο μόνο στο PC, στο Nintendo Switch και τις mobile συσκευές, αλλά πλέον θα βρει το δρόμο του και στις κονσόλες παλιάς και νέας γενιάς.

Η ψηφιακή έκδοση των Xbox One, Xbox Series X|S (και στο Xbox Game Pass), PlayStation 4 και PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου. Παράλληλα με την ψηφιακή έκδοση, όμως, θα καταφθάσουν και τρεις συλλεκτικές εκδόσεις με retail αντίτυπο του τίτλου.

Η πρώτη και πιο οικονομική είναι η Crewmate Edition που έρχεται με τιμή €32.99 και κυκλοφορεί την ίδια ημέρα με την ψηφιακή έκδοση. Επίσης, θα έρθουν άλλες δύο εκδόσεις, η Impostor Edition που θα κοστίζει €49.99, καθώς και η Ejected Edition που είναι και η πιο ακριβή, αφού ζητάει €89.99. Οι δύο πιο ακριβές εκδόσεις θα γίνουν διαθέσιμες την άνοιξη του 2022.

Δείτε το περιεχόμενο των συλλεκτικών εκδόσεων παρακάτω:

Το Among Us κυκλοφορεί ήδη σε PC, Nintendo Switch και Mobile συσκευές. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.